Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Karşınızda Overwatch 2’nin Yeni Karakteri: Kiriko

Overwatch 2’nin Yeni Karakteri Kiriko

Kiriko overwatch

Author : Oyunfor.com
2022-09-16

Kiriko 1

 

Daha önce sızıntılar, OW2 sitesine bazı bilgiler yükledikleri için Blizzard'ın kendisinden gelmişti ve Kiriko ile ilgili ayrıntılar içeriyordu. İlk sızıntıların ardından , Overwatch 2'ye gelen bir sonraki Destek kahramanı olarak resmen açıklandı. Çıkış tarihinden, yeteneklerine kadar, yeni karakter hakkında bilmeniz gerekenleri derledik.

Kiriko bir destek karakteri olacak ve Overwatch 2,  4 Ekim 2022'de dünya çapında gösterime girdiğinde Kiriko’da tanıtılacak.4 Ekim'de Overwatch 2'nin lansmanı ile üç yeni kahramanın geleceğini zaten biliyorduk. Kendinden önceki tüm kahramanlardan farklı olarak Kiriko, Overwatch 2'ye farklı bir şekilde geliyor. Tüm oyunculara açık olmak yerine, Sezon 1 Battle Pass'a bağlı olacak. Bu size onun kilidini açmanız için görevler sunacak. Malum Kiriko'nun 1. Sezon Savaş Bileti'ne dahil olduğu onaylandığı düşünülünce, kilidi açılacak olan ilk kahraman Kiriko’yu 4 Ekim Salı günü oyunda  göreceğiz.

 

Kiriko-2

 

 

Kiriko’ya hemen erişmek için iki yöntem bulunuyor. Bunlardan biri, 1.000 Overwatch Coin karşılığında Premium Battle Pass satın almak. İkinci seçenek, orijinal oyundan kıdemli bir oyuncuysanız ve yeterince puanınız varsa bir paket satın alabilirsiniz. Her ikisi de Kiriko'nun kilidini hemen açacak, böylece destek kahramanında hemen kullanmaya başlayabileceksiniz.

 

Kiriko-3

 

 

Kiriko bir Destek karakteri olarak takım arkadaşlarını hem iyileştirme hem de koruma potansiyeline olsa da, iş hasar vermek olduğunda da iyi bir iş çıkaracak gibi görünüyor. Kunai'si sayesinde, kritik vuruşlar yapabilir, düşmanlara uzaktan hasar verebilir. Çevik duvara tırmanma becerileri ve duvarların içinden ışınlanma yeteneği ile takım savaşlarında hem izini sürmesi zor bir hedef olacak hem de arkadaşlarına kısa sürede ulaşabilecek.

Üstelik Healing Ofuda ve Protection Suzu yetenekleriyle Kiriko, takım arkadaşlarını hayatta tutabiliyor. İlki, hedeflenen müttefiklere otomatik olarak ulaşan basit bir iyileştirme patlaması, ikincisi ise Baptiste'in Ölümsüzlük Alanına benzer kısa bir dokunulmazlık anı sağlıyor.

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  Oyunseverlerin uzun süredir heyecanla beklediği ve çıkış tarihi hakkında birçok spekülasyonun döndüğü Grand Theft Auto 6'nın (GTA 6) çıkış tarihi nihayet belli oldu: 2025 sonbaharı.   Merakla Beklenen Yapım: GTA VI Grand Theft Auto serisinin altıncı oyunu, oyun dünyasında son yılla.. Devamını Oku