Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Her Bilgisayarda Oynayabileceğiniz Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar

Her Bilgisayarda Oynayabileceğiniz Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar

Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar, Ekran kartı istemeyen oyunlar

Author : Oyunfor.com
2022-09-13

Düşük özelliklere sahip ya da eski bilgisayarınızda oynamak için yeni bir şey mi arıyorsunuz? Eski bir bilgisayarların yeni oyunlarda ne kadar korkunç bir oyun deneyimi  yaşattığını hemen herkes bilir. Yeni oyunlar ,özellikle grafik kalitesi olarak yüksek seviyelerde olduğu  için eski sistem dostu değiller. Günümüzde malum ekran kartı fiyatları alıp başını gitmiş durumda.Bu nedenle sizler için düşük sistemli oyunlar listesi yaptık. 


Düşük sistem gerektiren oyunlar


Eski sistemlerde çalışabilen oyunlar genelde eski oyunlar oluyor. Oyunların eski olması kötü oldukları anlamına kesinlikle gelmiyor, zira oyun tarihinin en iyi yapımlarının çoğu eskiye ait. Lafı fazla uzatmadan eski sistemlerde oynanabilecek oyunlara geçelim.

 

 

Minecraft 

 

Her Bilgisayarda Oynayabileceğiniz Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar - 1

 

Rastgele üretilen dünyaları keşfedin ve en basit evlerden en görkemli kalelere kadar muhteşem şeyler inşa edin. Yaratıcı modunda sınırsız kaynakla oynayın ya da hayatta kalma modunda en derinleri kazarak silah ve zırh üretip tehlikeli mobları püskürtün. Sarp dağlara tırmanın, karmaşık mağaraları keşfedin ve geniş maden damarlarını kazın. Bereketli mağara ve damlataş mağarası biyomlarını keşfedin. 

 

 

Among Us

 

Her Bilgisayarda Oynayabileceğiniz Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar - 2

 

Arkadaşlarınızla biraz hile yapmaya hazırsanız, Among Us, düşük sistemli bilgisayarlarla oynayabileceğiniz en keyifli oyunlar arasında. PC'ler ve telefonlar arasında çapraz platform desteği bile var. Parlak, renkli uzay mühendislerinden oluşan bir ekip, bir uzay gemisini tamir etmeye çalışırken ekibin içindeki haini bulmayı amaçlıyor. Oyunda, “imposter” rolünü üstlenen oyuncu ise diğerlerini  öldürmek ve onları kendinin öldürmediğini iddia etmek zorunda.

 

 

Old School Runescape

 

Her Bilgisayarda Oynayabileceğiniz Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar - 3

 

MMO'ların temeline dayanan Old School RuneScape, sizin tarafınızdan şekillendirilen, sonsuza kadar süren, sürekli gelişen bir macera oyunudur. 2013'te piyasaya sürülen Old School RuneScape, Dünya çapında popüler açık dünya fantezisi MMORPG'nin 2007 yapımına dayanan bildiğimiz “ RuneScape” oyununun Old School versiyonu.

 

 

Portal 2 

 

Her Bilgisayarda Oynayabileceğiniz Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar - 4

 

Portal 2, 70'in üzerinde ödül alan ve tutkulu takipçilere sahip olan Portal'ın yenilikçi oynanışla, yeni hikayelerle ve yeni müziklerle güçlendirilmiş hali. Portal 2, canlı ve yeni karakterlerden oluşan bir kadro, yeni bulmaca unsurları ve çok daha büyüklükte karışık deney odaları sunuyor.

 

 

Stardew Valley

 

Her Bilgisayarda Oynayabileceğiniz Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar - 5

 

Sana büyükbabanın Stardew Valley'deki eski çiflik arsası miras kaldı. Eski aletler ve birkaç bozuk para olan, yeni bir hayata başlamak için yola çıktın. Bu arazide kıt kanaat geçinmeyi ve evini büyütüp geliştirebilir misin? Bu kolay olmayacak.

 

 

Civilization 5

 

Her Bilgisayarda Oynayabileceğiniz Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar - 6

 

Serideki en yeni ikinci oyunu oynamak için çok güçlü bir PC'ye ihtiyacınız yok. Kendinizi oyuna kaptırıp uyumayı unuttuğunuzda bizi suçlamayın, savaş çığırtkanlığı yapan Gandhi'yi Dünya üzerinden silme arayışınıza giriyorsunuz.  Amplitude Studios'un Endless Legend ve Triumph's Age of Wonders III oyunlarına da bir göz atmaya değer.

 

 

The Witcher 2: Assassins of Kings

 

Her Bilgisayarda Oynayabileceğiniz Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar - 7

 

The Witcher 3’ü oynamamış olsanız bile ne kadar sevildiğini duymuşsunuzdur. Her iyi oyunun arkasında iyi bir hikaye vardır. The Witcher 3 için tamamlayıcı niteliğinde olan The Witcher 2, 2011 yılında çıktığı için eski sistemlerde rahatlıkla çalışıyor.

 


TrackMania Nations Forever

Her Bilgisayarda Oynayabileceğiniz Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar - 8

 


TrackMania Nations Forever, yarış severlere hitap eden ve içerisinde 65’den fazla pist bulunan harika bir oyun. Ayrıca hem tek oyunculu hem de çok oyunculu olarak oynanabiliyor

 

 

Team Fortres 2

 

Her Bilgisayarda Oynayabileceğiniz Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar - 9

 

Team Fortress 2 tüm zamanların en popüler aksiyon oyunlarından biri. TF 2 Çok oyunculu ve birinci şahıs nişancı video oyunudur. İki takım arasında geçen oyunda Reliable Excavation & Demolition (RED) ve Builders League United (BLU) birbirleriyle mücadele eder. RED bir yıkım şirketiyken BLU ise bir inşaat şirketidir. Bu iki şirketin savaştıkları bölgeler oldukça değerlidir ve bu bölgeleri birbirlerinden yasal şekilde alamazlar. Buna bağlı olarak da iki takım, dokuz farklı paralı askeri alarak bölgeleri almak için savaşıyor.

 

 

Mount & Blade: Warband

 

Her Bilgisayarda Oynayabileceğiniz Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar - 10

 

Bir Türk firması olan TaleWords’un ikincisini çıkardığı Mount & Blade Warband oyunu düşük sistem gereksinimleri ve oyunculara verdiği özgürlükle birçok hayran kazanmıştı. Bir Türk firmasının yapması ülkemizde daha da popüler olmasını sağladı. Eski dönemlerdeki savaş deneyimini oldukça iyi veren oyun günümüzde hala büyük bir kitle tarafından oynanıyor.

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  Ghost of Tsushima Sistem Gereksinimleri Belli Oldu! Sucker Punch Productions ve Nixxes Software tarafından geliştirilen Ghost of Tsushima'nın 16 Mayıs 2024 tarihinde PC'de oynanabilir olacağı duyurusu yapılmıştı. Steam ve Epic Games Store üzerinden ulaşılabilir olacak olan Ghost of T.. Devamını Oku