Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Hazreti Yasuo ile Oyunfor.com Ekipman Çekilişi

Oyunfor.com Çekilişi

Çekiliş ödülleri

Author : Oyunfor.com
2019-10-15

Oyunfor Yasuo Ekipman Çekilişi

 

Ekipmanlar sahiplerini buldu!

 

Oyunfor.com ve Hazreti Yasuo instagram hesaplarından 30 Ağustos -15 Eylül tarihleri arasında yapılan 18.000 ₺ değerindeki oyunfor.com ekipman çekilişi tamamlandı. Katılımın oldukça yüksek olduğu çekiliş, 16 Eylül akşamı Hazreti Yasuo’nun Dlive hesabı üzerinden yaptığı canlı yayınla sahiplerini buldu.

5 kişi Steelseries klavye, mouse, kulaklık, mousepad seti kazanırken, 10 kişi Kenshi, 5 kişi Ark Survival Evolved ve son olarak 5 kişi de Digiturk Play 3 Aylık Eğlence Paketi kazandı.

Çekilişin şartları ise yoruma 3 arkadaşını etiketlemek, gönderiyi beğenmek ve instagram hesaplarını takip etmekti. Her bir yorumun daha fazla çekiliş hakkı kazandırdığı bu çekilişte toplamda 30 000 üzerinde kişinin 57 347 yorum yaptığı çekiliş, yüksek bir katılım ile tamamlanmış oldu.

Tüm katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Kazananlarımızı ise tekrar tebrik ediyoruz.

 

İşte Steel Series Klavye, Mouse, Mousepad ve Klavye Seti Kazanan Talihlilerimiz

  • Cihan Kama- Şanlıurfa
  • Buğra Sert-Tekirdağ
  • Mustafa Aybars Gönenç- Antalya
  • Mustafa Akaydın-İstanbul
  • Kerem Efe Sert-Sakarya

 

Çekiliş Kazananları

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
Önümüzdeki uzun bayram tatilinin keyfine sonuna kadar varabilmeniz için Oyunfor, son dönemde çıkan en iddialı Steam oyunlarını sizler için derledi.   Dragon’s Dogma 2 (Capcom)   Şu sıralar hem PC’de, hem de konsollarda büyük ilgi gören bu fantastik temalı oyunda oyuncular yarattıkla.. Devamını Oku