Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
God of War Ragnarok Yeni Oynanış Videosu

God of War Ragnarök Svartalfheim

Ragnarök’a Çok Az Kaldı

Author : Oyunfor.com
2022-09-08

god of war ragnarok 1

 

God Of War Ragnarök oynanış videosunun odak noktası cüceler diyarı, ancak yine video Sony aracılığıyla gelmiyor. Sony yönetim kurulu odasında şirketin herhangi bir konu hakkında, herhangi bir önemli duyuru yapmadan ne kadar süre devam edebileceğine dair bir tür köşe kapmaca tarzı oyun olduğunu düşünmeye başlıyoruz. Yani yine bu videoya Sony ile değil Game Informer sayesinde ulaşıyoruz.

 

God of War Ragnarök Svartalfheim bölümü görüntüleri

 

god of war ragnarok 2

 

Bu tuhaflıklar bir yana, son video gerçekten bir harika, çünkü önceki 2018 God Of War oyununda olmayan dokuz alemden biri olan Svartalfheim'a ilk bakışı veriyor. Svartalfheim cüce madencilik ekipmanlarıyla dolu ve anlatıma göre maden ocakları, yapay su kanalları ile gelişen şehirler.
Bulmacalarla dolu olduğunu düşündüğümüz ve cüceler tarafından yapıldığı belirtilen Svartalfheim bölümünün manzaralarının da çok iyi olduğunu söyleyebiliriz. Kratos'un  silahlarıyla basit bulmacaları çözdüğünü, bölümü geçmek için Gayzerleri dondurduğunu ve sıkışan su çarkını Kaos bıçaklarıyla tekrar aktif hale getirdiğini görebilirsiniz. Yine  etrafta kimse yok gibi görünüyor, bu da God Of War Ragnorök’un  ilk oyun gibi tuhaf bir şekilde yerli yaşamdan yoksun olacağını gösteriyor.

 

 

god of war ragnarok 3

 


Ragnarök’a Çok Az Kaldı


God of War Ragnarök 9 Kasım'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 konsolları için piyasaya sürülecek. Sevilen stüdyo SIE Santa Monica Studio'nun geliştirdiği oyunun PC'ye gelmesini bekleyen binlerce oyuncu da mevcut. Sony, son zamanlardaki hamlelerine bakılırsa, hemen olmasa da uzun vadede böyle bir sürpriz yapabilir.

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
    LoL 14.9 Yama Notları   Riot Games'in duyurduğu League of Legends 14.9 yamasıyla gelen bir çok denge düzenlemesi arasında Malmortius'un Ağzı ve Ölümün Dansı gibi bazı eşyaların değiştirilmesi, Akshan, Bel'Veth ve Nilah gibi şampiyonlara el atılması, ek olarak da Skarner ve Sejuan.. Devamını Oku