Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
God Of War: Ragnarök’a Özel Sınırlı Sayıda DualSense Kontrol Cihazı Tanıtıldı

God Of War: Ragnarök Kontrol Cihazı

God Of War: Ragnarök gamepad

Author : Oyunfor.com
2022-09-14


God of War: Ragnarok çıkışına sadece birkaç ay kaldı. Yeni fragmanda oynanış, hikaye detayları ve Thor’la sıra dışı geçen bir konuşma yer aldı.


Fragmanın yanı sıra, State of Play esnasında, sınırlı sayıda God of War:Ragnarok temalı DualSense kontrol cihazı için bir duyuru yapıldı. 

 

god-of-war-kontrol-cihazi-3

 

Sınırlı üretim olacak bu oyun kolu, dokunmatik yüzeyde uluyan kurt ve bir ayı ile mavi ve beyaz bir tasarıma sahip. Kurt ve ayının boyutuna bakacak olursak, Kratos ve Atreus'u temsil ettiklerini söyleyebilriz. DualSense kontrol cihazı 9 Kasım'da Ragnarok piyasaya sürülmeden önce, 27 Eylül'den itibaren ön sipariş için hazır olacak.

 

god-of-war-kontrol-cihazi-1

 

 

god-of-war-kontrol-cihazi-2

 


Bu sınırlı üretim joysticklerin tam olarak ne kadar 'sınırlı' olacağı konusunda pek bir bilgi yok, ancak Sony'nin diğer aksesuarlarının son aylardaki popülaritesi göz önüne alındığında, ön siparişler açıldıktan sonra hızlı davranmak isteyebilirsiniz. (27 Eylül)

 


Yeni Kontrol Cihazı İçin Hazırlanan Video


  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  CS2’ye BEKLENEN ÖZELLİK GELDİ: SİLAH NASIL SOL ELE ALINIR   Counter Strike 2’ ye gelen 25.04.2024 tarihli son güncelleme ile oyuncular artık silahı sol ele alabiliyorlar. CS2 yeni güncellemesi, oyunun çoğu aşamasında çeşitli yenilikler içeriyor. Düşen Silahlar panelinin eklenmesiyle.. Devamını Oku