Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Futbolun Yıldızları Football Manager 2020 Mobile ve Pes2020 Mobile

Efootball Pes2020 Mobile

Football Manager 2020 Mobile

Author : Oyunfor.com
2019-11-20

FM 20

 

Mobil özelliklerini incelediğimizde yenilenen arayüzleri, eklenen yepyeni özellikleri ve keyifli oynanışı açısından bu yıl futbolun yıldızları Football Manager Mobile ve eFootball Pes2020 Mobile oluyor. Gelin bu özellikleri birlikte inceleyelim.

 

FM 2020 Mobile

 

19 Kasım’da yayınlanan Football Manager 2020 aynı zamanda mobil platformunda da aynı anda yayınlandı.

Rüya takımınız için istediğiniz gibi kadronuzu oluşturmaya çalışacaksınız. Uzun soluklu yapısı ile siz en güçlü takımınızı yaratacaksınız, bu menajerlik oyunun grafikleri tasarımları ve daha bir çok özelliği açısından bu heyecanı uzun süre yaşamak isteyenler Football Manager 2020 Mobile’de kendini bulacak bir deneyim yaşayacak.

 

Maç esnasında yer alan efektlerin iyileştirme çalışmalarıyla birlikte birçok oyuncuya ait fotoğraf oyuna eklendi. Maç öncesi, devre arası, maç sonu ve gazetecilere yapılan açıklamalarda daha çok seçenek bulunacak. Menajerler daha fazla cümle ve ruh haline sahip olacak.

 

FM 2020 Mobile Özellikleri

 

*Full ücretsiz futbol menajerlik oyunu

*Yeni Dünya ligleri ve dilleri

*Yenilenmiş kullanıcı arayüzü gelecek.

*Muhteşem görsel grafikler kullanıldı ve ses kalitesi tatmin edici seviyede

*FM 20 Mobile sizlere eşsiz bir antrenörlük deneyeimi yaşatacak

*Çok sayıdaki iyileştirme, düzeltme ve geliştirme bu sürümü mobildeki şimdiye kadar ki en kusursuz ve en gelişmiş sürümü haline getirecek.

 

Oyunfor.com üzerinden satın alacağınız Football Manager 2020 Mobile Google Play ya da ıTunes bakiyeleriniz bu menajerlik oyununda coins lerinizi seçkin yıldızlardan oluşan kadronuz ile sahaların tozunu attırabilirsiniz.

 

PES 2020 Mobile

 

eFootball Pes2020 Mobile ve PC özellikleri aynı!

 

Konami’nin geliştirdiği ve yayınladığı eFootball Pes2020 bu yıla damga vuran futbol oyunu olmanın tacını bırakmıyor. İster pc, ister mobilden... Dilediğiniz yerden, istediğiniz zamanda hemen ücretsiz indirebilir ve istediğiniz yerden maç keyfini yaşayabilirsiniz. Online çok oyunculu mod gibi seçenekleriyle, rekabet ve mücadele keyfini sürün!

 

Andrea Iniesta ile futbolun derinliklerine inip adeta gerçeğe yakın yaşamanızı sağlayan top kontrolü mekanikleri, defans oyuncularını şaşırtma, vuruş, savunma ve hatta oyuncuların sahadaki yerlerine göre performansını görebilme, Finesse Dribble ile top sürme becerileri, oyuncunun sezgi yeteneklerine ve daha bir çok özellik ile karşımıza çıkan Pes2020 mobilinde de bu özellikler ile futbol heyecanına sizi ortak edecek.

 

Mobil versiyonun da pc ile aynı olduğu PES 2020 Mobile IOS ya da Android cihazınıza ücretsiz indirip dilediğiniz yerden bu maç keyfine dahil olabilirsiniz.

Satın alacağınız Efootball Pes2020 Mobile google play ya da app store bakiyeleriyle ise myClub Coin paketlerini satın alıp takımınızı güçlendirebilirsiniz.

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  CS2’ye BEKLENEN ÖZELLİK GELDİ: SİLAH NASIL SOL ELE ALINIR   Counter Strike 2’ ye gelen 25.04.2024 tarihli son güncelleme ile oyuncular artık silahı sol ele alabiliyorlar. CS2 yeni güncellemesi, oyunun çoğu aşamasında çeşitli yenilikler içeriyor. Düşen Silahlar panelinin eklenmesiyle.. Devamını Oku