Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Fornite Yeni Sezon ve Yeni Haritası ile Geliyor!

Fornite

Fornite Yeni Sezon

Author : Oyunfor.com
2019-10-15

Fortnite Chapter 2

 

Fortnite'ın Yeni Hali Görenleri Şaşkına Çeviriyor!

 

Epic Games, Fortnite oyununun yeni versiyonu olan Fortnite: Chapter 2 ile geri dönüyor. Fortnite'ın yapımcısı ve dağıtıcısı olan Epic Games, yeni sezondan önce bir event ile eski haritasını bir yok etti.Tüm oyuncuları ve diğer herşeyi kara deliğin içine çekerek Fortnite'ı bitirdi. Yeni sezon Chapter 2 ile yeniden canlanarak, yeni özelliklerle eski halinden daha iyi bir atmosfer, yeni bir harita, yeni mekanikler ile geliyor.

 

Epic Games sezonun bir fragmanını yayınladı bile. Fortnite'ın yeni halinde balık tutma, bot, düşen arkadaşlarınızı taşıma, çöp kutularına saklanma vs. bir çok yenilik sevenlerini heyecanlandırdı. Herkes oyuna ilk giren olmak için adeta birbirleriyle yarışıyor. Bununla birlikte yeni bir sezon pass duyuruldu. Bu sezon pass ile birlikte daha hızlı level atlayabilir, bir çok eşya vs. sahip olabilirsiniz.Fortnite oyuncuları bu sezon kazandığı oyun içi para olan V-Papel ile sonraki sezonda da bir şeyler alabilecekler. Ayrıca bir diğer yenilikte birlikte oynadığınız arkadaşlarınızı iyileştirmenizi sağlayacak olan "Bandage Bazookas" özelliği. 

 

Yeni Sezonun Fragmanı Geldi!

Oyuncuların beklediği üzere en sonunda müjdeyi verdi. Epic Games, Fortnite'ın 2. bölümü olan Chapter 2 'ya ait ilk fragman videosunu yayınladı. Yeni sezonda 13 farklı konuma ship olan yeni bir harita bizleri bekliyor olacak.

 

Fortnite Chapter 2 : Season 1 Fragmanı Yayınlandı!

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  Ghost of Tsushima Sistem Gereksinimleri Belli Oldu! Sucker Punch Productions ve Nixxes Software tarafından geliştirilen Ghost of Tsushima'nın 16 Mayıs 2024 tarihinde PC'de oynanabilir olacağı duyurusu yapılmıştı. Steam ve Epic Games Store üzerinden ulaşılabilir olacak olan Ghost of T.. Devamını Oku