Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
FIFA20’de Güney Amerika müsabakaları heyecanı

FIFA20 Güney Amerika

FIFA20 Güney Amerika-Conmebol Libertadores

Author : Oyunfor.com
2020-02-29

FIFA20 Conmebol Libertadores

 

2019’un Eylül ayında çıkan ve gelen büyük yeniliği Volta Futbolu ile kendini bizlere hayran bırakan FIFA20; şimdi de Güney Amerika müsabakalarıyla büyük coşkuyu yaratıyor.

 

3 Mart içerik güncellemesi ile eklenecek olan Conmebol Libertadores Güney Amerika’nın en büyük kulüp turnuvalarını ayağınıza getirecek.

 

3 Mart 2020 tarihinden itibaren Conmebol içerik güncellemesine ücretsiz olarak Playstation 4, PC ve Xbox One platformlarından ulaşabilirsiniz.

 

Fıfa20'nin resmi sitesinden yapılan açıklamaya ilişkin Conmebol Libertadores içeriklerine ulaşabilirsiniz.

 

Conmebol müsabakaları FIFA20 Santra ve Kariyer Modu’nda

 

FIFA20 Ultimate Team’e gelen yeni içeriklerle Güney Amerika’nın en büyük kulüp turnuvasına en iyi şekilde bağlanacak ve Conmebol Libertadores Turnuva Modu’nu oynayabileceksiniz.

 

Conmebol kulüplerinden 76 yeni özgün oyuncu benzerleri ile birlikte turnuva modunda da takımları müsabakanın Grup Aşaması’ndan finaline kadar yönetmenizi sağlayan özgün bir turnuva formatını oynamanıza imkan veriyor. Bu deneyim, Dinamik Haberler güncel turnuva sıralamaları, fikstürler ve müsabakada olup biten herşeyden haberdar olmanızı sağlayan sonuçlar gibi bir çok unsurla eksiksiz ve markalı bir turnuva merkezi yer alıyor.

 

3 Mart’ta yayınlanmasının ardından 28 takım Turnuva Moduna dahil olacak ve kalan 4 kulüp ise FIFA20’de bulunan Güney Amerika liglerinden rastgele seçilecek. Grup aşamalarına elemeleri geçerek katılacak son 4 takımın ise FIFA 20’ye gelecek bir güncelleme ile eklenmesiyle birlikte 2020 Conmebol Libertadores grup aşamalarına katılan 32 takım bu modda temsil edilecek.

 

Fıfa20 Conmebol Libertadores

 

Brezilyalı takımların formalarıyla oynayabileceksiniz

 

Güncellemeyi indirdikten sonra FIFA 20 Santra, Kariyer Modu ve Conmebol Libertadores Turnuva Modu’nda tamamen özgün Brezilya takımlarının formaları ve armalarıyla oynayabileceksiniz, ancak oyuncu adları ve benzerlikleri jenerik olacak. Brezilya kulüplerinde oynayan oyuncular FIFA 20 Ultimate Team’de yer almayacak.

 

Diğer CONMEBOL ülkelerinin oyuncuları, FIFA 20 Conme Santra ve Turnuva Modlarında özgün takım ve oyuncu adlarına sahip olacak.

 

Boca Juniors ve River Plate ile CONMEBOL Libertadores Santra ve bağımsız Turnuva Modlarında özgün formalar, armalar ve oyuncu adlarıyla oynayabileceksiniz. Kariyer Modu, normal Santra ve FUT’ta bu takımlar özgün oyunculara sahip olacak fakat armalar ve takım adları jenerik olacak.

 

Üç Conmebol kulüp müsabakasının (Libertadores, Sudamericana ve Recopa) tamamı FIFA 20 Kariyer Modu’na entegre edilecek ve her turnuvada oynayıp her kupayı kazanabileceksiniz. İkinci sezondan itibaren Conmebol Libertadores elemelerine de katılabileceksiniz.

 

Kariyer modu kayıtları özgün formatta

 

Güncellemeyi indirdikten sonra yapılan tüm oyun kayıtlarında Conmebol kulüp müsabakalarının özgün formatı ve sunumu bulunacak. Mevcut oyun kayıtlarında daha önceki jenerik Copa Latam müsabaka formatı devam edecek.

 

Conmebol Sudamericana’yı FIFA 20’de

 

Santra modunda Conmebol Sudamericana Final Maçını oynayabilmenizin yanı sıra FIFA 20 Kariyer Modu’nda da Conmebol Sudamericana’yı oynayabileceksiniz.

 

FIFA 20 Ultimate Team’de Conmebol Libertadores ve Conmebol Sudamericana’ya katılan seçilmiş oyuncuların özel ögeleriyle birlikte 500’ün üzerinde Conmebol oyuncusu bulunacak. Ayrıca özel canlı içerikler ve müsabakalarla Conmebol Libertadores’e en iyi şekilde bağlanacaksınız.

 

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  Nisan Ayının En Çok Dikkat Çeken PC Oyunları   Çoğunlukla büyük firmaların, büyük oyunlarının ilgi çektiği oyun dünyasında aslında her ay, birbirinden iyi ‘nispeten küçük’ oyunlar da piyasaya sürülüyor. Oyunfor'da bu geniş dünyada yolunuzu bulmaya yardım etmek için Nisan ayının önem.. Devamını Oku