Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
FIFA mı PES mi? Siz karar verin!

FIFA20

PES2020

Author : Oyunfor.com
2020-01-06

Fifa- PES İndirim

 

FIFA20 ve PES2020 İndirimleri Oyunfor’da!

 

FIFAPES mi siz karar verin!  Oyunfor'da her ikisi de indirimli!
Sizden gelen yoğun talepler doğrultusunda yetkili satıcısı olduğumuz FIFA 20 ve PES2020 indirimlerini uzattık!



Geçtiğimiz serilerine göre FIFA20 ve PES 2020 versiyonlarının bu yıl getirdiği yeniliklerden size bahsetmek isteriz. 2019’un son çeyreğinde çıkan bu iki oyun da bizlere farklı futbol deneyimi yaşatıyor. Bu iki oyun arasındaki seçimi biz yapamadık, kararı size bırakıyoruz.


*Efootball PES2020: Andrea Iniesta

Konami’nin geliştirdiği ve yayınladığı PES bu sene ünlü İspanyol oyuncu Andrea Iniesta ile birlikte oyun mekaniklerini ve PES tarihinin en ince detaylarını geliştirdi. Özellikle top kontrolleri, defans oyuncularını şaşırtma, vuruş, savunma ve Finesse Dribble ile top sürme becerileri, oyuncu sezgileri gibi detaylarıyla Pes2020 farklı bir futbol heyacanı vaadediyor.

*FIFA20: Volta Football

Farklı büyüklükteki arenalarda üçe üç, dörde dört ve beşe beş mücadeleler düzenleyebiliyorsunuz, kendi takımınızı oluşturup yolculuk moduna benzer bir mod ile mücadeleleri gerçekleştirmek tamamen sizin seçiminize kalıyor. Oyun mekaniklerine baktığımızda da şut açıları, top odaklı hareketleri, slalom dribling gibi özellikleri FIFA20’de deneyimleyebiliyorsunuz.

FIFA 20’nin yayıncısı EA oyunları için artık Oyunfor'da Online Aktivasyon dönemi başladı!

Artık kod ile uğraşma derdi ortadan kalktı!

Türkiye’deki yetkili satıcı olduğumuz EA (Electronic Arts) oyunları için Origin platformu üzerinden, direkt hesaba bağlı olarak, satın almış olduğunuz oyunlar online aktif edilmektedir.


Örneğin Satın almak istediğiniz EA oyunu olan FIFA20 için yapmanız gerekenler;


*Oyunfor ‘Aldığım Ürünler’ kısmında yer alan alan ‘Origin’e Bağlan’ butonuna tıklıyorsunuz.
*EA’nın sayfasına yönlendirildiğinizde kullanıcı mail ve şifrenizi yazıp, giriş yaptıktan sonra, Oyunfor hesabınıza yönlendiriliyorsunuz.
*‘Origin hesabımda aktif et’ diyerek satın almış olduğunuz FIFA20’yi artık hesabınızda aktif hale getirebilirsiniz.

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
    LoL 14.9 Yama Notları   Riot Games'in duyurduğu League of Legends 14.9 yamasıyla gelen bir çok denge düzenlemesi arasında Malmortius'un Ağzı ve Ölümün Dansı gibi bazı eşyaların değiştirilmesi, Akshan, Bel'Veth ve Nilah gibi şampiyonlara el atılması, ek olarak da Skarner ve Sejuan.. Devamını Oku