Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Fall Guys Ultimate Knockout dünyasında çok eğleneceksiniz!

Fall guys ultimate knockout

fall guys ultimate knockout çok oyunculu battle royale

Author : Oyunfor.com
2020-08-11

Fall Guys Ultimate Knockout

 

Bugüne kadar böylesine hiç eğlenmediniz!

 

4 Ağustos’ta yayınlanan online 60 oyuncuya kadar aynı anda oynanabilen Fall Guys: Ultimate Knockout dünyası, biri kazanana kadar asla bırakmak istemeyeceğiniz komik ve bugüne kadar böylesine hiç eğlenmediğiniz devasa çok oyunculu bir oyundur.

 

Mediatonic tarafından geliştirilen, Devolver Digital’in yayıncılığını yaptığı oyun, tuhaf engellerle karşılaşıp biri kazanana kadar devam eden rengarenk ve sevimli bir dünyanın kapılarını açıyor. Çevrimiçi oyuncuları bir araya getiren Fall Guys: Ultimate Knockout, ayrıca istediğiniz modaya uygun ilgi çekici kostümlerinizi kişiselleştirme imkanı veriyor. İstediğiniz gibi dış görünüşünüzü değiştirebileceğiniz, skin, kostüm ve emoteleri komik bulacak ve çok seveceksiniz.

 

Bol kahkaha, bol eğlence!

 

Bol kahkahalı başarızlık temelli renkli bir dünyaya gitmek için  Fall Guys: Ultimate Knockout’a steam platformu üzerinden oldukça uygun bir fiyata satın alabilir ve hemen çevrimiçi maceraya atılabilirsiniz.

 

60 oyuncunun yer aldığı, tek başınıza ya da arkadaşlarınıza oynarken oldukça keyif alacağınız çevrimiçi battle royale tarzında olan Fall Guys: Ultimate Knockout, 4 Ağustos 2020 itibariyle steam ve playstation platformunda yayınlandı. Oyunu steam üzerinden satın alıp kütüphanenize ekleyip keyifle oynayabilirsiniz.

 

Fall Guys Knockout’da 4 ana oyun modu var. Hayatta kalma, yarış, takım ve final! Kolay ve basit bir oynanış sahip oyunda, çok eğlenerek ilerleyeceksiniz.

Sitemizden satın alacağınız Steam Cüzdan TL kodları ile oyuna ulaşabilirsiniz.

 

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  Ghost of Tsushima Sistem Gereksinimleri Belli Oldu! Sucker Punch Productions ve Nixxes Software tarafından geliştirilen Ghost of Tsushima'nın 16 Mayıs 2024 tarihinde PC'de oynanabilir olacağı duyurusu yapılmıştı. Steam ve Epic Games Store üzerinden ulaşılabilir olacak olan Ghost of T.. Devamını Oku