Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Epic Games Ücretsiz Oyunları 1-8 Eylül 2022

Epic Games Ücretsiz Oyunlar

Epic Games Ücretsiz Oyunlar Tomb Raider

Author : Oyunfor.com
2022-09-02

Epic Games Ücretsiz Oyunlar - 1

 

Epic Games her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor.Bu ücretsiz oyunları yakın zamanda oynamayı planlamıyor olsanız bile,  Epic Store hesabınızda oturum açıp kitaplığınıza ekleyebilirsiniz. Şu anda nelerin ücretsiz olduğunu sizlerle paylaştık ve her hafta gelmeye devam edecek olan ücretsiz oyunları da sizler için derlemeye devam edeceğiz.

 

Eylül 1 itibariyle, Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition ve Submerged: Hidden Depths oyunlarını ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. Epic Games 2022 yılı başlarında Tom Raider serini yine ücretsiz oalrak sunmuştu. Yani ücretsiz oyunları ve bloğumuzu takip edenler için bu yeni bir haber değil. Fakat daha önce oyunu oynama şansı elde edemeyenler için bu harika bir fırsat. 

 

Epic Games Ücretsiz Oyunlar - 2

 

 

2018 yılında çıkış yapan Shadow of the Tomb Raider, Lara Croft’un Peru ormanındaki maceralarını ve dünyayı bir Maya kıyametinden kurtarmasını ele alıyor. Oyun, serinin bir önceki yapımı Rise of the Tomb Raider’ın devamı niteliğinde.
Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition beraberinde ana oyunla birlikte yeni silahlar, karakterler, görünümler ve 7 yeteneği de getiriyor. Lara'nın dönüm noktasını konu alan hikayesiyle karşımıza çıkacak yapım bu hafta dağıtılan bedava oyunlar arasında yerini alıyor.

 

Epic Games Ücretsiz Oyunlar - 3


Gelelim diğer oyunumuza. Bağımsız yapımlardan biri olan Submerged: Hidden Depths bu haftanın ücretsiz oyunları arasında yerini alıyor. 10 Mart 2022'de piyasaya çıkan oyun, daha önce yayınlanan Submerged'in başarısının ardından, oyuncuların karşısına Hidden Depths versiyonuyla çıktı.

 

Hidden Depths güzel bir dünyanın batık harabelerinde geçen, savaş içermeyen bir üçüncü şahıs “rahatlama” macera oyunu. Biri iyilik için kullanmak istediği gizemli bir güçle lanetlenmiş, diğeri ise bu gücün onları ayırmasına izin vermemeye kararlı olan Miku ve Taku'nun rollerini üstleniyorsunuz. Batık bir dünyanın güzel kalıntıları arasında tekneyle gezebilir, etkileşim kurabilir ve keşfe çıkabilirsiniz.

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
    LoL 14.9 Yama Notları   Riot Games'in duyurduğu League of Legends 14.9 yamasıyla gelen bir çok denge düzenlemesi arasında Malmortius'un Ağzı ve Ölümün Dansı gibi bazı eşyaların değiştirilmesi, Akshan, Bel'Veth ve Nilah gibi şampiyonlara el atılması, ek olarak da Skarner ve Sejuan.. Devamını Oku