Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Epic Games Store'da Bu Haftanın Ücretsiz Oyunları Neler?

Epic Games Ücretsiz Oyun: Shadow Tactics

Epic Games Ücretsiz Oyun: Alba-A

Author : Oyunfor.com
2022-09-29

Epic Games Store Haftanın Ücretsiz Oyunları: Shadow Tactics ve Alba-A

 

Shadow-tactics-blade-of-the-shadow

 

Epic Games, 2022 boyunca her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Tamamen ücretsiz ve hiçbir koşula bağlı değil. Bu ücretsiz oyunları yakın zamanda oynamayı düşünmüyorsanız bile Epic Games Store hesabınız varsa oturum açıp kitaplığınıza ekleyebilirsiniz.

 

17 Kasım'a kadar bu iki oyunu ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz: Shadow Tactics: Blades of the Shogun ve Alba - A Wildlife Adventure. 17 Kasım saat: 18:00’a kadar oyunları kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

 

  

Bu Haftanın dikkat çeken oyunu: Shadow Tactics: Blades of the Shogun

 

 

Shadow Tactics , unutulmuş bir türe geri dönerek modern oyunlar içinde bir boşluğu dolduruyor. Akıllı, zorlu oyununu, sevimli karakterler, güzel sanat eserleri ve stratejiler ile geliştirmiş.

 

Her biri kendi güçlü ve zayıf yönleri olan beş savaşçıdan oluşan bir ekip. Shadow Tactics aksiyon ve nişancı temalı gizlilik yerine daha gerçek zamanlı bir strateji merceğinden yaklaşıyor. Gerçek zamanlı taktikler hazırlamak oyunu diğerlerinden ayırıyor.

 

Blades of the Shogun'un açılış görevi, her biri kendi arketipine sahip beş ana karakterden üçünü tanıtıyor. Hayato bir şinobidir; Tipik bir suikatsçı oyun kahramanı gibi oynuyor. Binalara kanca atabilir, atılan taşlarla korumaların dikkatini dağıtabilir ve hedefleri arkadan vurabilir. Mugen bir samuraydır; zırhı sayesinde aldığı hasarı azaltıyor ve aynı anda birden fazla düşmanı etkisiz hale getirmek için alan saldırısı gerçekleştirebilir. Takuma bir keskin nişancıdır, diğerlerinden daha yavaştır ve yakın mesafede sessizce suikast yapamaz, ancak uzak mesafeli bir kuleye yerleştiğinde ölümcül olabilir.

 

İki ek karakter, hareket ve savaş kabiliyeti açısından Hayato'ya daha çok benziyor, ancak özel yetenekleriyle kendilerini farklılaştırıyorlar. Yuki çıkardığı sesler ile düşmanları bulunduğu yere çekebilir ve hazırladığı tuzaklara yakalanmalarını sağlar. Aiko ise tam bir gölge karakter. Görüş açılarını manipüle edebiliyor ve düşmanların arasında fark edilmeden yürümek için kıyafetlerini değiştirebiliyor. 

 

 

shadow-tactics

 

 

Çıkış Tarihi: 6.12.2016

Geliştirici: Mimimi Games

Yayıncı: Daedalic Entertainment

 

 

Diğer Epic Games Ücretsiz Oyunu: Alba - A Wildlife Adventure

 

 

Adada tatil yapan ve orada yaşayan büyükanne ve büyükbabasını ziyaret eden Alba olarak oynuyoruz. Alba'nın büyükbabası hevesli bir fotoğrafçı ve doğa aşığıdır ve Alba'yı onun izinden gitmeye teşvik eder ve Alba’nın adayı çevre kirliliğinden koruma macresı başlar.

Doğayı koruma anlatının nihai hedefi olsa da, Alba: A Wildlife Adventure ruhu, tanıştığınız kişilerle küçük etkileşimlerde yaşıyor. Yaptığınız işi ve bu küçük başarıların yerli halkın evi olan adayı nasıl iyileştirdiğini gördüklerinde, bu onları değiştiriyor ve sahip olduklarına daha çok değer vermelerini sağlıyor. Arkanıza yaslanıp işlerin gidişatından şikayet etmek yerine, her birimizin işleri nasıl daha iyi hale getirebileceğimizi bulmamız gerekiyor.Bu pozitiflik, Alba: A Wildlife Adventure boyunca devam ediyor ve renkli sanat yönetimi, canlı bir film müziği ve eğlenceli animasyonlar ile vurgulanıyor.

 

 

alba-a

 

 

Çıkış Tarihi: 11.12.2020

Geliştirici: Ustwo Games

Yayıncı: Ustwo Games, PID Games

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  CS2’ye BEKLENEN ÖZELLİK GELDİ: SİLAH NASIL SOL ELE ALINIR   Counter Strike 2’ ye gelen 25.04.2024 tarihli son güncelleme ile oyuncular artık silahı sol ele alabiliyorlar. CS2 yeni güncellemesi, oyunun çoğu aşamasında çeşitli yenilikler içeriyor. Düşen Silahlar panelinin eklenmesiyle.. Devamını Oku