Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Epic Games Haftanın Ücretsiz Oyunları (22-29 Eylül 2022)

Epic Games Ücretsiz Oyunlar

Epic drone racing simulator

Author : Oyunfor.com
2022-09-21

 

Epic Games Store'da bu haftanın ücretsiz oyunları neler? ( 29 Eylül – 6 Ekim )

 

 

epic games

 

 

Epic Games, 2022 boyunca her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Tamamen ücretsiz ve hiçbir koşula bağlı değil. Bu ücretsiz oyunları yakın zamanda oynamayı düşünmüyorsanız bile, bir Epic Games Store hesabınız varsa oturum açıp kitaplığınıza ekleyebilirsiniz.

 

6 Ekim’e kadar bu iki oyunu ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz: The Drone Racing League Similator ve Runbow. 6 Ekim saat: 18:00’a kadar oyunları kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

 

 

Epic Games Store'a buradan gidebilirsiniz.

 

 

Bu Haftanın dikkat çeken oyunu: The Drone Racing Simulator

 

 

The drone league simulator 1

 

 

Dronlar hakkında her şeyin nasıl yürüdüğü konusunda size rehberlik eden bir oyun. Başlangıç modu, otomatik uçuş stabilizasyonuna ve drone uçurmanın temellerini öğrenmeye yardımcı olacak diğer modlara sahip. Drone pilotlarının kullandığı gerçek terminolojiyi kullanıyor. The Drone Racing League Simulator'un başlangıç seviyesi için eğitimin tamamlanması birkaç saat alıyor. Eğitim sonrasında, tıpkı gerçek bir drone yarışçısı gibi birinci şahıs görünümünde yardımsız uçabilir hale geliyorsunuz. Ama yine de gerçekten iyi bir performans sergileyebilmek için birkaç saat daha gerekiyor. Eğitimi atlamayı seçerseniz ve daha önce dron uçurma deneyiminiz yoksa, en düşük zorluk ayarında oynamanız gerekir ya da sürekli çarpmaya, savrulmaya, acemi balık misali yalpalamaya hazır olun.

 

Oyun keyfini arttırmak için hazırlanmış bir sürü başka özellik de var. Turnuvalar, çevrimdışı ve çevrimiçi yarışlar ve gerçek “Drone Racing League”lerinde kullanılan sahaların haritalarında pratik yapmanızı sağlayan özel dronlar var. Konu dronlar olduğunda yetenekli bir oyuncu olmadığımı görmek benim açımdan biraz can sıkıcı. Ama yine de, “Drone Racing League” bu sim aracılığıyla drone pilotlarını işe alacak kadar kendine güveniyorsa, bu simulatorun gerçekten uçmayı öğreteceğinden şüphe etmiyorum.

 

 

Çıkış Tarihi: 16 Haziran 2017

Geliştirici: The Drone Racing League

Yayıncı: The Drone Racing League

 

 

Oyunun Epic Games adresine buradan gidebilirsiniz.

 

 

 

İkinci Epic Games Ücretsiz Oyunumuz: Runbow

 

 

runbow 1

 

 

Çevrimiçi olarak 9 oyuncuya kadar oynayabileceğiniz, rekabetçi modu ve tek oyuncu modu bulunan renk tabanlı bir platform macera oyunu Runbow. Oyuncuların her seviyenin sonunda kupaya ilk ulaşan olmayı hedeflediği çok oyuncu odaklı bir platform oyunu. Oyuncular, rakiplerini yenmek ve ekstra yetenek kazanmak için saldırılar yapmak ve sürekli ilerlemek zorunda. Bu saldırılar ve ilerleme esnasında yalnızca çift zıplama hakları var. Arka plan renkleri bir döngü içinde sürekli olarak değişiyor ve bu değişim basamaklar ya da sivri uçlar gibi arka planla aynı renkteki yapıların kaybolmasına neden oluyor.

  

 

Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2016

Geliştirici: 13AM Games

Yayıncı: 13AM Games

 

 

Oyunun Epic Games adresine buradan gidebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
Steam Xbox Yayıncı İndirimi Başladı! Xbox Game Studios tarafından sunulan Steam Xbox Yayıncı İndirimi başladı. Aksiyon, zengin hikaye, açık dünya, strateji gibi kategorilerin bulunduğu Steam Xbox Yayıncı İndirimleri, 2 Mayıs 2024’e kadar devam ediyor olacak.   Steam Xbox İndiriminde Ö.. Devamını Oku