Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Epic Games Haftanın Ücretsiz Oyunları (08 Aralık - 15 Aralık 2022)

Epic Games Store Haftanın Ücretsiz Oyunları 

Bu Haftanın dikkat çeken oyunu: Saints Row IV: Re-Elected

Author : Oyunfor.com
2022-12-09

Epic Games Store Haftanın Ücretsiz Oyunları 

 

epic-games-ücretsiz-oyunlar-0912

 

 

Epic Games, 2022 boyunca her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Tamamen ücretsiz ve hiçbir koşula bağlı değil. Bu ücretsiz oyunları yakın zamanda oynamayı düşünmüyorsanız bile, bir Epic Games Store hesabınız varsa oturum açıp kitaplığınıza ekleyebilirsiniz.

 

15 Aralığa kadar bu iki oyunu ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz: Saints Row IV: Re-Elected ve Wildcat Gun Machine. 15 Aralık saat: 18:00’a kadar oyunları kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

 

Bu Haftanın dikkat çeken oyunu: Saints Row IV: Re-Elected

 

Saints Row IV: Re-Elected

 

Saints Row IV , Watch Dogs ve Grand Theft Auto V gibi daha ciddi oyunlardan biraz sıkılmış herkes için kesin bir sandbox oyunudur . Hikayesi absürd ve oynanışı tamamen abartılı. Amerika Birleşik Devletleri'nin başkanısınız, aşırı güçlü süper kahraman yeteneklerine sahipsiniz ve yaklaşık 100 bin nüfusla birlikte, Dünya'yı paramparça eden, ele geçirmeye çalışan çirkin uzaylılarla sanal bir simülasyonda savaşıyorsunuz.

 

Oyunun başlangıcında savaş nispeten zorlayıcı. İlerledikçe ve güçleriniz için daha fazla yükseltme kazandıkça daha kolay hale geliyor. Bir cephaneliğin yanı sıra, daha güçlü olmanıza yardımcı olmak için simülasyona giren Kinzie ve süper güçlere sahipsiniz. Elinizden ateş topları atabilir, zihninizle ağır nesneleri kaldırabilirsiniz. Ancak benim en beğendiğim özellik düşmanları dondurabilme yeteneği. Yani bir uzaylıyı dondurduktan sonra tek bir yumruk tabak gibi küçük parçalara ayırabilir.

 

Grafik olarak, bugünün standartlarına göre yüksek kalitede olduğu söyelenemez (sonuçta bu yedi yıllık bir oyun ) ama yine de oldukça güzel görünüyor. Çözünürlük konusunda benden daha hassas olan ve günümüz AAA oyunlarına alışan oyuncuların beğenmeme ihtimali elbette var, ancak kargaşa, mini oyun gibi gerçekten hızlı ve bol aksiyonlu anlarda bile herhangi bir fps veya çözünürlük düşüşü fark etmedim.

 

 

Çıkış Tarihi: 23 Ağustos 2013

Geliştirici: Deep Silver Volition

Yayıncı: Deep Silver

 

 

Diğer Epic Games Ücretsiz Oyunu: Wildcat Gun Machine

 

Wildcat Gun Machine

 

 

Göz bandı takan isimsiz askeri kontrol ediyoruz. Başlangıçta Wildcat Gun Machine'de yapabileceğiniz tek şeyin koşmak ve ateş etmek olduğunu düşünüyoruz. İlk etapta biraz basit gelebilir ancak izometrik bir perspektiften bakıldığında aksiyon dozu artıyorve her şey kısa sürede toparlanıyor.

Koridorlarda ve odalarda dolaşırken, buradaki düşmanların DOOM benzeri tasarımlara sahip olduğunu görüyoruz. İlk alanda çok sayıda düşmanın üstesinden geldikten sonra oyun açılıyor ve sonunda size uzun vadede neyle karşılaşacağınıza dair bir fikir veriyor. 

 

Çıkış Tarihi: 4 Mayıs 2022

Geliştirici: Chunkybox Games

Yayıncı: Daedalic Entertainment

 

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
Steam Xbox Yayıncı İndirimi Başladı! Xbox Game Studios tarafından sunulan Steam Xbox Yayıncı İndirimi başladı. Aksiyon, zengin hikaye, açık dünya, strateji gibi kategorilerin bulunduğu Steam Xbox Yayıncı İndirimleri, 2 Mayıs 2024’e kadar devam ediyor olacak.     Steam Xbox İndirimi.. Devamını Oku