Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Epic Games Haftanın Ücretsiz Oyunları

Epic Games Haftanın Ücretsiz Oyunları; Warhammer

Epic Games Haftanın Ücretsiz Oyunları; Saturnalia

Author : Oyunfor.com
2022-10-27

Epic Games Bu Haftanın Ücretsiz Oyunları Saturnalia ve Warhammer 40.000: Mechanicus

 

epic-games-free

 

 

Epic Games, 2022 boyunca her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Tamamen ücretsiz ve bir Epic Games hesabınızın olması dışında hiçbir koşula bağlı değil. Epic Games ücretsiz oyunları yakın zamanda oynamayı düşünmüyorsanız bile, Epic Games Store hesabınıza giriş yaparak, oyunları kitaplığınıza ekleyebilir ve dilediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

 

3 Kasım’a kadar bu iki oyunu Epic Games Store’dan ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz: Saturnalia ve Warhammer 40.000: Mechanicus

  

 

Bu Haftanın dikkat çeken oyunu: Warhammer 40,000: Mechanicus

 

 

 

Eğer sıra tabanlı oyunları seviyor veya Warhammer 40.000’e aşinaysanız, bu sizin için güzel bir fırsat. Oyun Hammer and Anvil romanına dayanıyor. Adeptus Mechanicus, Necronların mezarlarına ev sahipliği yapan ve devasa bir teknolojik ağ içeren Silva Tenebris'e iniş yapar. Bir Techpriest ve beraberindeki Skitarii ekibi buradaki Necronları mezarlarını uyandırır. Bir süre sonra, yeni bir ekip gezegene iner ve önceki ekibe neler olduğunu öğrenir.

 

Görevler sırasında zindanlarda nasıl ve ne kadar süre geçirdiğimize bağlı olarak, varlığımız fark ediliyor ve necron'ları uyandırmaya başlıyoruz. Gezegen üzerinde yaptığımız her eylem, necron'ları biraz daha fazla uyandırıyor. Her görevde mahzenlerde geçirdiğimiz süre, "awakening meter" isimli aletin ölçümünü yükseltiyor. Tahmin edeceğiniz üzere bu metre 100% olduğunda tüm gezegeni uyandırıyorsunuz.

 

Oyunun genel olarak XCOM sosu ile harmanlanmış. Rastgele oluşturulan zindanlara giriyor, Necronların gönderdiği askerlerle savaşıyoruz. Sıra tabanlı oyunları seviyor veya Warhammer 40.000’e aşinaysanız, bu kaçırmamanız gereken bir fırsat.

 

 

Çıkış Tarihi: 15.10.2018

Geliştirici: Bulwark Studios

Yayıncı: Kasedo Games

 

 

Diğer Epic Games Ücretsiz Oyunu: Saturnalia

 

 

 

 

Benzersiz gelenekleri ve kültürüyle zengin İtalya'nın Sardinya bölgesi folklorundan fazlaca ilham alan bu oyunda, birlikte maceraya çıktığın dört karakterin geçmişlerinin eski bir köyün rahatsız edici gelenekleriyle ne kadar derinden bağlı olduğu keşfediliyor.

 

Her defasında yenilenen köy ise başlı başına gösterişli bir labirent gibi. Oyunun sakladığı gizemleri büyük çoğunlukla kılavuzsuz bir şekilde keşfederek çözmeye çalışıyoruz.

 

 

Çıkış Tarihi: 27.10.2022

Geliştirici: Santa Ragione

Yayıncı: Santa Ragione

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
Önümüzdeki uzun bayram tatilinin keyfine sonuna kadar varabilmeniz için Oyunfor, son dönemde çıkan en iddialı Steam oyunlarını sizler için derledi.   Dragon’s Dogma 2 (Capcom)   Şu sıralar hem PC’de, hem de konsollarda büyük ilgi gören bu fantastik temalı oyunda oyuncular yarattıkla.. Devamını Oku