Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Ekim Ayında Amazon Prime'da İndirebileceğiniz Ücretsiz Oyunlar

Amazon Prime Gaming Ekim Ayı Ücretsiz Oyunları

Amazon Prime Gaming Ekim Ayı Ücretsiz Oyunları Fallout 76 Middle Earth Total War

Author : Oyunfor.com
2022-09-30

Amazon Prime Gaming Ücretsiz Oyunlarla Oyuncuların Yüzünü Güldürmeye Devam Ediyor

 

 

Amazon prime gaming ekim

 

 

Eylül ayı bitmek üzereyken Amazon, Prime Gaming Ekim ayında vereceği ücretsiz video oyunlarını açıkladı: Fallout 76 ve Middle-earth Shadow of War dahil 7 oyun. Prime Gaming 3 Ekim'den itibaren yedi farklı ücretsiz oyun sunacak: Fallout 76, Total War: Warhammer II, Middle-earth: Shadow of War, Glass Masquerade: Origins, LOOM, Hero's Hour ve Horace. Bunların yanında Prime Gaming'in düzenli olarak sunduğu paketler, sandıklar, skinler ve jetonlar gibi çeşitli ücretsiz oyun içi ganimetler de yer alacak. Yine Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunlarıyla oyuncuların yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

 

Eskiden Twitch Prime olarak bilinen Amazon Prime Gaming, oyunlara erişmenin giderek daha popüler bir yolu haline geldi ve  Amazon Prime aboneliğine dahil edildi. Her hafta bir veya iki ücretsiz oyun vererek yeni kullanıcıları çeken Epic Games Store'a benzer şekilde, Amazon Prime Gaming de ücretsiz içeriklerine bazı AAA sürümleri ekledi. Haftada bir veya iki oyun sunmak yerine, Amazon Prime Gaming aylık periyotlarla oyunları ücretsiz sunuyor.

 

Prime Gaming ücretsiz oyunlarına ilişkin uyarımızı yine yapalım. Sunulan ücretsiz oyunlar her ay değiştiği için yalnızca sınırlı bir süre için talep edilebilirler.

 

Yukarıda belirtildiği gibi, Fallout 76, Total War: Warhammer II, Middle-earth: Shadow of War, Glass Masquerade: Origins, LOOM, Hero's Hour ve Horace, 3 Ekim'den itibaren Prime Gaming üzerinden talep edilebilecek.

 

 

Geçen ayki Prime Gaming ücretsiz oyunlar listesinde bulunan Shadow of Mordor "GOTY" Edition'ı oynamaktan zevk alan Yüzüklerin Efendisi hayranları, serinin devamı olan Middle Earth: Shadow of War'un Ekim ayında ücretsiz olduğunu görmekten mutluluk duyacaklar. Daha yakından incelemeye değer bir başka başlık da Fallout 76. Oyun 2018'de zorlu bir çıkış yaptı, ancak piyasaya sürülmesinden bu yana birçok yama ve güncellemeden sonra oyuncuların beğenisini kazanmayı başardı. Daha az aksiyon ve daha fazla taktik ve strateji deneyimi arayan oyuncular, Total War: Warhammer II'nin tadını çıkarabilir. Birçok eleştirmen, piyasaya çıktığında “Warhammer II” için Total War serisinin en iyi bölümü değerlendirmesi yapmıştı.

 

 

Amazon prime gaming ekim ücretsiz oyunlar

 

 

Total War Warhammer ll

 

Warhammer 2, oynanabilir ırklar arasındaki farkın en fazla olduğu devasa boyutlarda bir Total War  oyunu. Dört benzersiz fraksiyon arasından seçim yapın ve kendi stratejilerinize göre savaş açın. Büyük ve canlı bir fantezi dünyasını kurtarmak veya yok etmek için fetihler yapın. Bu iki yarıdan oluşan bir oyun. Biri sıra tabanlı bir açık dünya oyunu. Diğeri ise taktiksel gerçek zamanlı savaşlar.

 

 

Fallout 76

 

 Bethesda'nın kıyamet sonrası RPG serisinde piyasaya sürülen en son oyundur ve lansmanında ağır eleştirilerle karşı karşıya kalırken, güncellemeler oyunu önemli ölçüde iyileştirdi ve bu, yazının yazıldığı sırada Steam'de "Çoğunlukla Olumlu" bir inceleme puanı ile sonuçlandı. . Diğer Fallout oyunlarının aksine, Fallout 76 büyük ölçüde çok oyunculu etkileşim etrafında döner ve hayranlara nükleer çorak arazide birlikte savaşma şansı verir. Ayrıca, bu yıl çıkan The Pitt genişlemesi de dahil olmak üzere bazı büyük DLC'lerin piyasaya sürüldüğünü gördü.

 

 

Middle Earth: Shadow Of War

 

Amazon Prime Gaming'in Eylül ayı ücretsiz oyunlarının bir parçası olan 2014'ün eleştirmenlerce oldukça beğenilen Middle-earth: Shadow of Mordor'un devamı niteliğinde. Talion ve Celebrimbor'un hikayesini ele alan Shadow of War’da, bir kez daha iktidara gelmeden önce Sauron'u yenmek için ordunuzu oluşturmak, kaleleri fethetmek ve Mordor'u içeriden ele geçirmek için düşman hatlarının içine dalmanız gerekiyor.

 

 

Amazon Prime Gaming Ekim Ayı Ücretsiz Oyunları

 

Prime gaming ekim ayi ücretsiz oyunlar

 

 

  1. Fallout 76
  2. Middle-earth: Shadow of War
  3. Total War: Warhammer II
  4. Glass Masquerade
  5. Loom
  6. Hero’s Hour
  7. Horace

 

 

Eylül ayı ücretsiz oyunlarını henüz almadıysanız hala geç sayılmaz. Yukarıdaki Amazon Prime Gaming ücretsiz oyunları dört gün sonra yani 3 Ekim itibariyle erişime sunulacak. O zamana kadar Assassin’s Creed Origins, Football Manager 2022, Middle-earth: Shadow of Mordor, The Dig, Defend the Rook, We the Revolution, Castle on the Coast ve Word of the Law: The Death Mask Collector’s Edition içeren Amazon Prime eylül oyunlarını talep edebilirsiniz.

 

Tüm bu oyunlara Amazon Prime Gaming üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  Ghost of Tsushima Sistem Gereksinimleri Belli Oldu! Sucker Punch Productions ve Nixxes Software tarafından geliştirilen Ghost of Tsushima'nın 16 Mayıs 2024 tarihinde PC'de oynanabilir olacağı duyurusu yapılmıştı. Steam ve Epic Games Store üzerinden ulaşılabilir olacak olan Ghost of T.. Devamını Oku