Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
EasterGamers TV ve Pintipanda'nın işte sizin için seçtiği oyunlar

Oyunlarda Kış indirimleri

Oyunlarda Kış İndirimleri kampanyası

Author : Oyunfor.com
2019-12-27

EasterGamersTv ve Pintipanda

 

Oyunfor Kış İndirimleri’nden sizin için seçtiler!

Oyunlarda %90'a varan kış indirimlerimiz devam ederken;

Hepimizin severek takip ettiği yayıncılar Pintipanda ve EasterGamers TV Oyunfor Kış İndirimleri'nden sizin için oyunlarını seçti!

 

Şimdi Sıra Sizde!

 

Eastergamers TV Mete Özbey

 

Hikaye tabanlı oyunlara tutkusuyla tanıdığımız EasterGamers TV youtube kanalından Mete Özbey’in sizin seçtiği 5 oyun!

 

FIFA 20

 

2019’a damga vuran en çok tartışılan oyun: FIFA20! Bu yıl diğer serilerinden farklı olarak en büyük getirdiği yenilik volta futbolu çok sevildi.

 

Battlefield 1

 

1. Dünya Savaşı’nı konu alan etkileyici konusu, oyunda Türk askerlerin de yer alması ve Türkçe dil desteği gibi özelliklerin bulunmasıyla Türk oyuncular tarafından da bu nedenle önemi ayrı yere sahiptir.

 

Battlefield V

 

Bugüne kadar ki en yenilikçi seri olan Battlefield 5, bizleri bu sefer 2. Dünya Savaşı’nın en gerçekçi ve çatışmalı zamanlarına götürüyor. 3 farklı hikayesi ve çok oyunculu modu ile EasterGamers TV’nin neden ilk beşinde yer aldığını görebiliyoruz.

 

Star Wars Jedi Fallen Order

 

2019’un son çeyreğinde yayınlanan Star Wars Jedi Fallen Order, hikayesiyle büyülüyor. Order 66’nın saldırısından sonra Kahramanımız Jedi Padawan olarak imparatorluğu yeniden kurma görevini üstlenip, güçlü Force yeteneklerini geliştirecek, ustalaşmak ve zorlu görevleri tamamlarken, aynı zamanda da hayatta kalmak için düşmanlardan kaçınmalısın!

 

Need For Speed: Payback

 

Hikaye bakımından zengin olan Need For Speed: Payback’te; kumarhane sahibi birinin arabasını çalarak hikayeye giriyoruz. Aksiyon ve gerilimle başlayan oyun bitimine kadar hız kesmeden devam ediyor.

 

Pinti Panda Tuna Akşen

 

Pintipanda'nın sizin için seçtiği ilk 2 oyun ise çok sevdiği Assassin’s Creed’ten geliyor.

 

Assassin’s Creed Origins ile Antik Mısır,

 

Assassins Creed Odyssey ile ise Antik Yunan yolculuğunu yaşayarak kendi efsanenin kahramanı olabilirsin.

 

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

 

Çok sevilen birinci şahıs bu aksiyon oyununda, en zorlu operasyon görevlerini başarıyla tamamlamalısın.

 

Watch Dogs 2

 

San Fransisco’daki dahi hacker olarak co-op mücadele de çok çekişmeli ve çok oyunculu Watch Dogs deneyimi ile arkadaşlarınla birlikte ilerleyebilirsin.

 

Far Cry 5

 

Tuna Akşen'in sizin için son olarak seçtiği ödüllü serinin son oyunu Far Cry 5 ise Montana’da tarikat liderlerine karşı kasabayı kurtaracak bir direniş başlatacaksın!

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
    LoL 14.9 Yama Notları   Riot Games'in duyurduğu League of Legends 14.9 yamasıyla gelen bir çok denge düzenlemesi arasında Malmortius'un Ağzı ve Ölümün Dansı gibi bazı eşyaların değiştirilmesi, Akshan, Bel'Veth ve Nilah gibi şampiyonlara el atılması, ek olarak da Skarner ve Sejuan.. Devamını Oku