Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
EA Play ve EA Play Pro Nedir?

EA Play ve EA Play Pro

EA Play ile EA Play Pro Aylık Üyelikleri arasındaki farklılıklar

Author : Oyunfor.com
2021-06-24

Güncelleme: 10/01/2022 - 10:33:19

 

ea-play

 

 

EA Play ve EA Play Pro Aylık Üyelikleri ile En popüler Oyunları Oynayın!

 

 

EA Play nedir?

 

 

EA Play, Electronic Arts tarafından oyunculara sunulan bir abonelik hizmetidir. EA Play abonesi olduğunuz sürece, EA Play kütüphanesindeki bütün oyunlara erişebilirsiniz. EA Play ile bir oyundan fazlasına sahip olabilirsiniz. EA’nın en çok sevilen oyunlarına özel bir oyun kitaplığına EA Play ile anında erişim sağlayabilirsiniz.

 

 

EA Play kütüphanesinde EA Games tarafından yayınlanan en son çıkan yapımlar hariç bütün oyunları görebilirsiniz. EA Play kütüphanesindeki oyunları EA Play aboneliğiniz devam ettiği sürece oynayabilirsiniz.

 

 

EA Play aylık aboneliklerin, EA Play kütüphanesindeki oyunlara erişmenin yanı sıra yeni çıkacak olan yapımlara on gün öncesinden erişim hakkı, on saat deneme süresi ile kütüphane içerisinde bulunmayan tüm EA Games oyunlarında erişim hakkı, ve EA Games oyunlarında EA Play abonelerine özel indirimler gibi çeşitli avantajları vardır.

 

 

ea-play-2

 

 

EA Play ile EA Play Pro Aylık Üyelikleri arasındaki farklılıklar nelerdir?

 

 

EA Play Pro Aylık Üyelik paketleri, EA Play kütüphanesi dahil olmak üzere EA Games’in bütün oyunlarının yer aldığı aboneliktir. Son çıkan oyunlar da dahil olmak üzere, bütün EA Games oyunları çıkış yaptığı gün EA Play Pro kütüphanesine eklenir. 

 

 

EA Play kütüphanesinde, Need for Speed, Plants vs Zombies, Fifa, NBA Live, NFL, NHL, Command & Conquer, Battlefield, Unravel, Star Wars, Mass Effect, Titanfall, Mirror’s Edge, Dragon Age, Sim City, Crysis, ve Dead Space gibi oyuncuların dikkatini çeken oyun serilerini görebilirsiniz.

 

 

EA Play Pro kütüphanesinde ise Fifa 23, Madden NFL 22: MVP Edition, It Takes Two, Endless Legend Emperor Edition gibi EA Games’in son çıkan oyunlarına da ulaşabilirsiniz.  Yeni gelecek olan tüm EA Games oyunlarına çıkış yaptıkları ilk günden itibaren EA Play Pro Aylık Üyelikleri ile erişebilirsiniz. 

 

 

EA Play ve EA Play Pro kütüphanesine eklenen oyunlar, kütüphanede kalıcı olarak yer alır.  Oyuncuların bu abonelikleri yoğun olarak tercih etmesinin nedeni ise eklenen oyunların sonradan kütüphaneden kaldırılmamasıdır.

 

 

Siz de sitemiz üzerinden EA Play veya EA Play Pro aylık paketleri satın alabilir ve bu avantajlı abonelik sistemi ile üyelere özel içeriklere indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

 

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  CS2’ye BEKLENEN ÖZELLİK GELDİ: SİLAH NASIL SOL ELE ALINIR   Counter Strike 2’ ye gelen 25.04.2024 tarihli son güncelleme ile oyuncular artık silahı sol ele alabiliyorlar. CS2 yeni güncellemesi, oyunun çoğu aşamasında çeşitli yenilikler içeriyor. Düşen Silahlar panelinin eklenmesiyle.. Devamını Oku