Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
EA’dan Yeni Anti Hile Yazılımı Geliyor

EA anticheat yazılımı

EA anti hile özelliği

Author : Oyunfor.com
2022-09-15

EA yeni anticheat-1

 

Fifa 23 bu ay sonunda çıkıyor ve EA tarafından haberler gelmeye hızla devam ediyor.

EA, FIFA 23'ten başlayarak çevrimiçi “multiplayer” oyunları için kendi hile önleme yazılımını hazırlıyor.

 

Herkes, çevrimiçi çok oyunculu oyunların hilecilerin istismarına uğradığını zaten biliyor. Ancak hile yazılımı sağlayıcılara bir yaptırım gelmediğinden, yayıncılar ve geliştiriciler kendi karşı önlemlerini almak zorunda kalıyorlar.Activision, geçen yıl Call Of Duty için yeni hile önleme yazılımlarını tanıtmıştı. Şimdi EA, FIFA 23'ten başlayarak AntiCheat programlarını kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

 

Temel  fikir, herhangi bir üçüncü taraf yazılımının veya modifikasyonunun oyuna müdahale etmesini önlemek.Electronic Arts, çapraz oynama işlevi (Cross Play) olan konsol oyuncularının (Özellikle Fifa 23) PC oyuncularıyla etkileşime gireceği ve bu nedenle hilecilerden korunmaya ihtiyaç duyacağını belirtiyor.Activision'ın Ricochet ve Riot’un Vanguard çözümüne çok benzeyen EA AntiCheat (kısaca EAAC), EA'da kendi mühendisleri tarafından geliştirilen bir "çekirdek modu hileye karşı koruma çözümü" olarak ifade ediliyor.

 

EA yeni anticheat-2

 

Ayrıca EA tarafından yapılan duyuruda şu ifadeler yer alıyor;

“Oyun Güvenliği ve Hile Karşıtı ekibimiz, oyuncularımızın adil oyuna olan ilgisini en iyi şekilde korumamızı sağlayan teknolojileri geliştirmek ve desteklemek için çok çalışıyor ve bu nedenle PC için FIFA 23 ile EA AntiCheat'in (EAAC) piyasaya sürüldüğünü duyuruyoruz”.

 

Konu ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  CS2’ye BEKLENEN ÖZELLİK GELDİ: SİLAH NASIL SOL ELE ALINIR   Counter Strike 2’ ye gelen 25.04.2024 tarihli son güncelleme ile oyuncular artık silahı sol ele alabiliyorlar. CS2 yeni güncellemesi, oyunun çoğu aşamasında çeşitli yenilikler içeriyor. Düşen Silahlar panelinin eklenmesiyle.. Devamını Oku