Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Dying Light 2 çıkış tarihi ne zaman?

Dying Light 2

Dying Light 2 çıkış tarihi

Author : Oyunfor.com
2020-03-23

dying-light-2

 

Dying Light 2 çıkış tarihi belli oldu!

 

Heyecanla beklenen oyun Dying Light 2'nin geliştiricisinden açıklama geldi. Dying Light 2 Stay Human 7 Aralık 2021 tarihinde çıkış yapacak!

Dying Light bugüne kadar en güçlü kurgu, en iyi performans gösteren aksiyon oyunu seçilmesi gibi 50'den fazla ödüle layık görülmüştü. Dying Light 2 ise büyük ses getiren oynanış videosunun ardından sevenleri tarafından büyük bir heyecanla beklenmeye başlamıştı.

 

Ocak 2021'de kesin olmayan bir tarihe ertelenmesi yüzünden kitlesini üzen Dying Light 2’nin sonunda resmi çıkış tarihinin duyurulmasıyla birlikte aynı hızda Steam'de ön siparişe açıldı.

 

Oyuncu kitlesi tarafından merakla beklenen Dying Light 2 için Techland; Ocak ayında sizlere daha iyi bir Dying Light sunmayı amaçlıyoruz, açıklamasında bulunup oyunun çıkış tarihini belli olmayan bir zamana ertelemişti. Geliştirmeye devam eden Techland projeyi rafa kaldırmamış, Dying Light 2 olarak değil, Dying Light 2 Stay Human olarak çıkış yapacak olması Techland'ın açıklamasını doğrulamış oldu.

 

Birinci şahıs hayatta kalma oyunu olan Dying Light serisi, zombilerle çevrili bir dünyada mücadeleye dayalı olarak ilerliyor. Serinin devamı olan Dying Light 2’de ise Şehir'in kaderini değiştirme gücüne sahip bir gezgin olarak yer alacaksın.

 

Medeniyet, Virüsün kazanmasıyla birlikte Karanlık Çağ'a döndü. İnsanlığın son yerleşkelerinden biri olan Şehir, yıkılmanın eşiğine geldi. Çevikliğini ve dövüş yeteneklerini kullanarak dünyayı yeniden şekillendirmelisin. Seçimlerinin herkesin kaderini belirlediğini unutma!

 

Dying Light 2 Stay Human'ı 2 ya da 4 kişi olarak oynayabilir arkadaşlarınızla birlikte bu karanlık zamanın zombilerine karşı dayanışma halinde ilerleyebilirsiniz. Alacağınız kararlar farklı sonuçları da beraberinde getirecektir.

 

dying-light-2-2

  • Yorumlar (1)
Mükemmel
(100 )
%100
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
5
5
1
FLowmeX
27.02.2021
27/02/2021

Bu Oyun çok Sıkıntılı Bir Geliştirme Sürecinden Geçiyor, Umarım Başarılı Bir Oyun Olur.

5 5
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  CS2’ye BEKLENEN ÖZELLİK GELDİ: SİLAH NASIL SOL ELE ALINIR   Counter Strike 2’ ye gelen 25.04.2024 tarihli son güncelleme ile oyuncular artık silahı sol ele alabiliyorlar. CS2 yeni güncellemesi, oyunun çoğu aşamasında çeşitli yenilikler içeriyor. Düşen Silahlar panelinin eklenmesiyle.. Devamını Oku