Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Diablo 4, Xbox Game Pass'e Geliyor

Diablo 4, 28 Mart 2024'te Xbox Game Pass'e Geliyor!

Diablo 4 Xbox Game Pass'e ekleniyor

Author : Oyunfor.com
2024-02-19

Diablo 4, 28 Mart 2024'te Xbox Game Pass'e Geliyor!

Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının efsanevi serilerinden biri haline gelen Diablo, yeni oyunu Diablo 4'ü 28 Mart 2024 tarihinde Xbox Game Pass'e getiriyor. Bu gelişme, oyun tutkunlarını heyecanlandırdı ve Diablo serisinin sadık hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

 

diablo4-gamepass-e-geliyor-1

 

Diablo 4, karanlık bir fantezi dünyasında geçen maceralarla dolu bir aksiyon-rol yapma oyunudur. Oyuncular, çeşitli karakter sınıflarından birini seçerek cehennemdeki yaratıklara karşı savaşacak ve gizemli toprakları keşfedecekler. Oyunun etkileyici görselleri ve derin hikayesi, oyuncuları kendine çekmeye yetecek kadar büyüleyici.

 

Xbox Game Pass aboneleri, Diablo 4'ü kütüphanelerine ekledikleri anda bu heyecan verici oyunu oynama şansına sahip olacaklar. Game Pass'in geniş kütüphanesi, oyunculara yüksek kaliteli oyunları uygun bir abonelik ücreti karşılığında erişebilme imkanı sunuyor ve Diablo 4'ün eklenmesi bu kapsamı genişletiyor.

 

xbox-bar

 

Diablo 4'ün Xbox Game Pass'e eklenmesiyle ilgili gelişmeleri takip etmek için bizi okumaya devam edin!

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  CS2’ye BEKLENEN ÖZELLİK GELDİ: SİLAH NASIL SOL ELE ALINIR   Counter Strike 2’ ye gelen 25.04.2024 tarihli son güncelleme ile oyuncular artık silahı sol ele alabiliyorlar. CS2 yeni güncellemesi, oyunun çoğu aşamasında çeşitli yenilikler içeriyor. Düşen Silahlar panelinin eklenmesiyle.. Devamını Oku