Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Diablo 4 Oyun Modları Hesabınızın Askıya Alınmasına Neden Olabilir

Blizzard, Diablo 4 Modlarının Banlanmanıza Sebep Olabileceğini Doğruladı.

Author : Oyunfor.com
2023-07-31

diablo-mods-31-07

diablo-4-gold-bar

Blizzard, Diablo 4 Modlarının Banlanmanıza Sebep Olabileceğini Doğruladı.

 

Blizzard, Diablo 4 Sezon 1 devam ederken, ünlü TurboHUD kaplama modifikasyonu da dahil olmak üzere Diablo 4 modlarının geçici ve kalıcı banlanmaya sebep olabileceğini açıkladı. Blizzard, "yetkisiz yazılımın" hesabınızın kalıcı olarak yasaklanmasına neden olabileceğini doğrulayan yeni bir bildiri yayınladı. Diablo 4 yaratıcısı bu konu hakkında, oyunun "uzun vadeli bütünlüğü" için bunun önemli olduğunu söylüyor.

 

Blizzard topluluk yöneticisi Adam 'PezRadar' Fletcher, “Sanctuary dünyasını tüm oyuncular için güvenli ve adil bir yer tutmaya kararlıyız ve oyun güvenlik ekibimiz hileleri ve yetkisiz değişiklikleri sürekli olarak izliyor. Tüm Diablo 4 oyuncuları, oyunu oynamanın bir koşulu olarak Blizzard EULA'yı kabul eder”.

 

“Blizzard EULA, oyunu otomatikleştiren, değiştiren veya oyuna başka bir şekilde müdahale eden hile, botlar, bilgisayar korsanlığı ve diğer yetkisiz yazılımları açıkça yasaklar. Bu, oyuncuların güvenliği ve oyunun uzun vadeli bütünlüğü için önemlidir."

 

Blizzard ayrıca, öğeler ve oyuncu istatistikleri dahil olmak üzere birçok oyun içi öğe hakkında ek bilgi sağlayan bir değişiklik olan TurboHUD'nin Diablo 4'te yasak olduğunu belirtiyor.

 

Fletcher, "Herhangi bir oyun değiştiren yazılım gibi TurboHUD4'ün de Diablo 4 ile kullanılmasının yasak olduğunu açıkça belirtmek istiyoruz," diye devam ediyor. "Bu tür yazılımları kuran oyuncular, hesaplarını kalıcı askıya alma riski almaktadır”.

 

Diablo IV gold bar satın alabileceğinizi biliyor muydunuz? Buraya tıklayarak sayfamızı ziyaret edin.

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  Oyunseverlerin uzun süredir heyecanla beklediği ve çıkış tarihi hakkında birçok spekülasyonun döndüğü Grand Theft Auto 6'nın (GTA 6) çıkış tarihi nihayet belli oldu: 2025 sonbaharı.   Merakla Beklenen Yapım: GTA VI Grand Theft Auto serisinin altıncı oyunu, oyun dünyasında son yılla.. Devamını Oku