Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Days Gone PC platformuna geliyor

Days Gone

Days Gone pc sistem gereksinimleri

Author : Oyunfor.com
2021-02-24

Days gone

 

Days Gone Steam'de Ön Siparişe açıldı

 

PlayStation 4 platformuna özel olarak 26 Nisan 2019’da çıkan Days Gone PC platformuna geliyor. 18 Mayıs'ta PC için çıkış yapacak olan oyun steam 279.00 TL olarak ön siparişe açıldı. Oldukça popüler olan Days Gone, hayatta kalma - aksiyon macera oyunu PC oynanış şekliyle de oyuncular tarafından çok sevileceğe benziyor. PC platformu için Days Gone geniş ekran ile birlikte Türkçe ara yüz ve alt yazı desteğiyle yayınlanıyor. 

 

Tek oyunculu aksiyon-macera oyunu 


Days Gone macerasında; tek oyunculu olarak vahşi dünyada motoruyla ilerleyen ödül avcısı Deacon St John’u oynayacaksınız. Küresel bir salgın felaketinden ardından vahşi topraklarda geçen açık dünya bu macera oyununda; zorlu yollarda motorunuzla ilerken aynı zamanda hayatta kalmak için mücadele edeceksiniz. Acımasız bir dünyada düşmanlarla dolu arazi ve geniş topraklarda değerli kaynakları bulmak için farklı mekanlar, terk edilmiş topraklar ve kasabalardan geçeceksiniz. Days Gone’da dinamik hava koşullarının karakterlere olan yansımalarını gözlemleyebilir ve ona göre gardınızı alabilirsiniz. 
Oyunda her bir seçim stratejik plan doğrultusunda yapılmalıdır. Çünkü akıllıca yapılan hamleler yaşam ile ölüm arasındaki kaderinizi belirleyecektir.

 

Horizon Zero Dawn

 

PlayStation oyunları PC için yeniden çıkıyor


Uzun zamandır PlayStation oyunlarının PC platformunda çıkacağı konuşuluyordu. Bununla ilgili ilk adım Horizon Zero Dawn'dan gelmişti. 28 Şubat 2017'de Playstation 4'de yayınlanan Horizon Zero Dawn, yeniden uyarlanarak 7 Ağustos 2020 PC için çıkış yaptı. Makinelerin dünyasında geçen kurgusuyla ödüllü bir aksiyon rol yapma oyunu olan Horizon Zero Dawn Noralı Aloy ile makinelerin yönettiği açık dünya bilim kurgu dünyasını konu alıyordu. Days Gone gibi bir çok PlayStation özel oyununun da PC'de yer alacağını duyuran yetkililer, önümüzdeki günlerde yeni oyunların pc platformunda yerini alacağını böylece müjdelemiş oldu.

 

 

Days Gone PC Sistem Gereksinimleri

 

Minimum sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
İşlemci: Intel Core [email protected] / AMD FX [email protected]
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 780 (3 GB) / AMD Radeon R9 290 (4 GB)
DirectX: 11
Depolama: 70 GB 

 

Önerilen sistem gereksinimleri


İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
İşlemci: Intel Core [email protected] / Ryzen 5 [email protected]
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 (6 GB) / AMD Radeon RX 580 (8 GB)
DirectX: 11
Depolama: 70 GB

 

days gone

  • Yorumlar (1)
Mükemmel
(100 )
%100
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
5
5
1
FLowmeX
27.02.2021
27/02/2021

Bu Daha Başlangıç...

5 5
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
Steam Xbox Yayıncı İndirimi Başladı! Xbox Game Studios tarafından sunulan Steam Xbox Yayıncı İndirimi başladı. Aksiyon, zengin hikaye, açık dünya, strateji gibi kategorilerin bulunduğu Steam Xbox Yayıncı İndirimleri, 2 Mayıs 2024’e kadar devam ediyor olacak.     Steam Xbox İndirimi.. Devamını Oku