Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
CS2 (Counter Strike 2) Jump Throw Kodu Nedir?

CS2 Jump Throw Kodu - Oyunfor

Diğer Yol CS2 Sistem Dosyaları İçine Yapıştırma

Author : Oyunfor.com
2023-11-14

cs2-jump-throw-kodu-16-11

 

Jump Throw kodu kullanmanın 2 farklı yolu var. İlk yol geliştirici konsolunu kullanmak ve 2. yol ise CS2 dosyalarının bulunduğu klasöre ilgili belgeyi yapıştırmak.

 

CS2 Jump Throw Kodu 

Konsolu açtıktan sonra bu komutları girin:

 

alias "+boing" "+jump"; 
alias "+ding" "-attack; -attack2". 
alias "+dong" "-jump"; 
bind V "+boing; +ding; +dong".

 

"V" yerine istediğiniz tuşu yazabilirsiniz.

 

Elinizde bomba varken mouse sol tuşuna basılı tutarak ve atadığınız tuşa basarak bombanızı fırlatın. Bomba olmadan Jump Throw kodu’nun işe yaramayacağını unutmayın.

 

cs2-jump-throw-konsol 

 

Eğer konsolu açamıyorsanız bu adımları izleyin:

 

Öncelikle geliştirme konsolunu açabiliyor olmalısınız. Eğer açık değilse aşağıdaki adımları izleyin.

 

- Oyun menüsünde sol üstte bulunan ayarları açıp "OYUN" sekmesine ilerleyin. Açılan menüde "Geliştirici Konsolunu Etkinleştir" yazan kısmı "EVET" i seçerek açık konuma getirin.

- Ardından yine ayarlar sekmesinde bulunan "Klavye/Fare" sekmesine tıklayın, "Konsolu Aç/Kapa" yazan yere tıklayıp hangi tuşun konsolu açmasını istiyorsanız seçin.

 

Diğer Yol CS2 Sistem Dosyaları İçine Yapıştırma

 

Program Dosyaları(x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\game\csgo\cfg\ içinde yeni bir metin belgesi oluşturun, belgeyi tırnak işaretleri olmadan “autoexec.cfg” olarak isimlendirin ve sonundaki txt yazısını silin (Windows uyarısı çıktığında tamam diyerek devam edin). Ardından aşağıdaki kodları içine yapıştırın.

 

alias "+jumpaction" "+jump;"
alias "+throwaction" "-attack; -attack2"
alias "-jumpaction" "-jump" 
bind v "+jumpaction;+throwaction;" //Bind Key for Jumpthrow

alias "+runthrow" "+forward;+jump;" 
alias "-runthrow" "-jump;-forward" 
bind h "+runthrow;+throwaction" //Bind Key for Walk Jumpthrow

 

Yukarıda “v” , "h" tuşları yerine istediğiniz tuşu yazabilirsiniz (burada v:jump throw için h:yürüyerek yapmak için)

cfg dosyamızı auto olarak adlandırdığımız için tekrar konsola giriş yapmaya gerek kalmadı. Bir kaç antrenman yapmaya başlayabilirsiniz. 

 

Counter Strike 2 Jump Throw Nasıl Yapılır?

Jump Throw her zaman Counter-Strike'ın önemli bir parçası olmuştur ve aynı durum elbette CS 2 için de geçerlidir. Jump Throw temel olarak, zıplarken bir el bombası atarak el bombasının daha ileri gitmesini sağlamaktır. Zamanlamayı doğru yapmak biraz zaman alabilir (aksi takdirde el bombanız tam olarak doğru olmayacaktır).

 

Jump throw tekniği, oyuncunun zıplarken bombayı optimum noktada atmasını sağlar, böylece atışın zirvesinde gerçekleşir ve maksimum mesafe ve yörünge sağlar. Bu, uzak bir noktaya sis bombası atmak veya güvenli bir mesafeden rakip takım hattına flaş atmak gerektiğinde oldukça önemlidir.

 

Jump throw'un bazı avantajları şunlardır:

Manuel zıplamalardan daha stabil şekilde atış sağlarsınız.

Engellerin üzerinden bomba atmayı sağlar: Jump throw tekniği, aşılamayacak engellerin üzerinden bomba atmanıza olanak tanıyabilir. Bu, yeni saldırı veya savunma yolları açabilir ve takımınıza avantaj sağlayabilir.

Unutmayın, jump throw tekniği için birçok farklı atış noktası ve bağ bulunabilir. Bu teknik, pratik ve deneyimle geliştirilirken, oyun içindeki bomba noktalarını ve stratejileri öğrenmek için harika bir araç olabilir.

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
    LoL 14.9 Yama Notları   Riot Games'in duyurduğu League of Legends 14.9 yamasıyla gelen bir çok denge düzenlemesi arasında Malmortius'un Ağzı ve Ölümün Dansı gibi bazı eşyaların değiştirilmesi, Akshan, Bel'Veth ve Nilah gibi şampiyonlara el atılması, ek olarak da Skarner ve Sejuan.. Devamını Oku