Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Counter-Strike 2, Steam'de ücretsiz olarak çıkış yaptı!

Counter-Strike 2 Çıktı! Counter-Strike 2 Steam'de ücretsiz mi? - Oyunfor

CS 2 Minimum Sistem Gereksinimleri

Author : Oyunfor.com
2023-09-28

Resmi duyurunun üzerinden altı ay geçtikten sonra nihayet o gün geldi: Merakla beklenen Counter-Strike 2 çıktı.

 

cs2-2

 

Counter-Strike 2 Çıktı! Counter-Strike 2 Steam'de ücretsiz mi?


Valve'ın daha önce açıkladığı gibi, CS 2, CS:GO için ücretsiz bir güncelleme olarak sunuluyor. Geliştiriciler, Source 2 motoruna geçişin Counter Strike serisinin tarihindeki en önemli teknolojik sıçrama olduğunu söylüyor. Tecrübeli oyuncular ve yeni gelenler, gerçekçi sis bombaları gibi birçok çığır açan değişiklikle karşılaşacaklar.

 

Herkes tarafından merakla beklenen CS 2'nin çıkış tarihi çok gizli tutuldu ve test sürümüne yalnızca sınırlı sayıda kullanıcı erişebildi. Bugünden itibaren herkes Counter-Strike 2'yi Steam üzerinden ücretsiz olarak oynayabilir. CS 2'yi hemen deneyimlemek için Steam'deki CS 2 sayfasına gidin, kütüphanenize ekleyin ve oyunun keyfini çıkarın.

 

cs2-1

 

CS 2 ile gelen yeni özellikler nelerdir?


CS:GO ücretsiz bir güncellemesi olan Counter-Strike: Global Offensive 2 Valve'ın mağazasında mevcut. Source 2 motoruna geçiş yapıldıktan sonra, oyun gerçekçi fizik tabanlı işleme, son teknoloji ağ özellikleri ve Topluluk Atölyesinde geliştirilmiş araçlar içeriyor. Steam'deki ürün açıklamasına göre, aşağıda yeni Counter-Strike 2 özelliklerini görebilirsiniz.

 

Counter-Strike, 20 yıldan fazladır dünyanın her yerinden milyonlarca oyuncunun geri bildirimiyle şekillenen üstün rekabetçi oyun deneyimi sundu. Ve şimdi CS tarihinde yeni bir dönem başlıyor. Karşınızda Counter-Strike 2.
 

Counter-Strike 2, güncellenmiş Premier Rekabetçi moduyla birlikte tamamen yeni sınıflandırmalar sunuyor. Ayrıca, yenilenmiş küresel ve bölgesel sıralamalar da mevcut. Oyun, güncellenmiş ve yeniden tasarlanmış haritalarla birlikte geliyor. Gerçekçi sis bombaları da oyun deneyimine eklenmiş durumda. Çevrimiçi oyun, sunucu güncellemelerinin sıklığından bağımsız olarak oynanabiliyor. Yeni tasarlanmış grafik ve ses efektleri ise görsel ve işitsel deneyimi iyileştiriyor.

 

Eğer uzun süredir CS:GO oynuyorsanız CS 2 çıkınca envanterim ne olacak diye endişelenmeyin, güncelleme, CS:GO'daki tüm eşyaların Counter-Strike 2'ye aktarılmasını sağlıyor.

 

cs2-3

 

Counter-Strike 2'de Prime Status Yükseltmesi var mı?


Evet, Hilecilerden ve oyunlarla ilgili olumsuz deneyimlerden kaçınmak için Prime Status Yükseltmesi satın alabilirsiniz.

 

CS 2 Minimum Sistem Gereksinimleri

    • İşletim Sistemi: Windows® 10
    • İşlemci: 4 fiziksel işlemci iş parçacığı - Intel® Core™ i5 750 veya üstü
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: Ekran kartı en az 1 GB veya daha fazla belleğe sahip olmalıdır ve Shader Model 5.0 desteklemenin yanı sıra DirectX 11 uyumlu olmalıdır.
    • DirectX: Sürüm 11
    • Depolama: 85 GB kullanılabilir alan
  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
    LoL 14.9 Yama Notları   Riot Games'in duyurduğu League of Legends 14.9 yamasıyla gelen bir çok denge düzenlemesi arasında Malmortius'un Ağzı ve Ölümün Dansı gibi bazı eşyaların değiştirilmesi, Akshan, Bel'Veth ve Nilah gibi şampiyonlara el atılması, ek olarak da Skarner ve Sejuan.. Devamını Oku