Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Call Of Duty Warzone Mobile Resmen Açıklandı

Call of Duty Warzone Mobile

Call of Duty Next etkinliği

Author : Oyunfor.com
2022-09-10

cod-warzone-1

 

Activision, Project Aurora kod adıyla geliştirilen Call of Duty Warzone Mobile'ı resmi olarak duyurdu. Battle royale oyunu hakkındaki ayrıntılar, 15 Eylül'de gerçekleşecek olan 'Call of Duty Next' etkinliğinde duyurulacak ve Modern Warfare 2 ve Warzone 2 ile ilgili yeni detayları da içerecek.
Call of Duty: Warzone Mobile için daha fazla ayrıntı , Activision'ın yaklaşan Call of Duty Next etkinliği sırasında paylaşılacak olsa da, yaklaşan oyun için hazırlanan web sitesi, Next etkinliği  öncesinde gizli sayılabilecek birkaç bilgiyi de ortaya çıkarıyor.

 

cod warzone - 2

 

Activision'ın Call of Duty: Warzone Mobile için hazırladığı yeni web sitesi, yaklaşmakta olan mobil oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek için 15 Eylül'deki Call of Duty Next etkinliğini beklememiz gerektiğini duyuruyor, ancak sayfanın kaynak kodunu araştırmak bundan daha fazlasını bize sunuyor. Veriler bize, Warzone Mobile'ı 120 oyunculu lobiler ve ortak  ilerleme ile klasik Call of Duty oyunu olarak gösteriyor. Ayrıca, Call of Duty: Warzone Mobile için lansman sırasında ödüllerin kilidini açma şansı elde etmek için bir ön kayıt işleminden söz ediliyor.

 

İşte Resmi Olarak Duyurulduğu Video: 

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  Ghost of Tsushima Sistem Gereksinimleri Belli Oldu! Sucker Punch Productions ve Nixxes Software tarafından geliştirilen Ghost of Tsushima'nın 16 Mayıs 2024 tarihinde PC'de oynanabilir olacağı duyurusu yapılmıştı. Steam ve Epic Games Store üzerinden ulaşılabilir olacak olan Ghost of T.. Devamını Oku