Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Call of Duty Mobile yeni sezona hazır!

call of duty mobile

call of duty mobile yeni sezon

Author : Oyunfor.com
2019-11-04

Call Of Duty Mobile 

 

Call of Duty Mobile yayınlandığı andan itibaren rekor indirme sayısıyla bir çok FPS-TPS mobil oyunu geride bırakarak hız kesmeden yoluna devam ediyor. Activision tarafından yayınlanan oyun gün geçtikçe gelen yenilikleri ile de dikkat çekiyor. Yeni sezonda da oyuncularını sürpriz yeniliklere ve maceralara hazırlayan Call of Duty, hepimizin beklentisi yeterince yüksekken yüzümüzü de sürekli güldürmeye devam ediyor.

 

Geçtiğimiz günlerde yeni sezonu için büyük bir güncellemesi iOS ve Android'e geldi. Yenilenen içerikleriyle 1 Haziran'a kadar sürecek yeni sezona da geçilmiş oldu. Yenilenen haritaları Meltdown, Battle Royale Modu, oynanış değişiklikleri, takım dövüşü ile bizi tam bir CoD deneyimine hazırlıyor. Call of Duty ekibinin Mobile oyuncularına bu sezonda kesinlikle akıllarından çıkarmamaları gereken 10 önemli tavsiyesini hatırlatıp, CoD Mobile Yeni Sezonda Battle Royale'e 'Hoşgeldiniz' diyoruz.

 

1-Call of Duty: Mobile'deki her harita için ve her harita için en önemli ipucumuz eğlenmek!

 

2-Nuketown'daki zamansız ölümler hakkında çok fazla endişelenmeyin; herkesin başına gelir, bu yüzden savaş botlarını temizleyin ve savaşa geri dönün.

 

3-Genel olarak konuşursak, haritada Nuketown'ın büyüklüğü göz önüne alındığında haritada herhangi bir yerde görünebilecek düşman kuvvetlerine dikkat edin.

 

4-Evlerin arasında seyahat ederken, dar alanlar nedeniyle potansiyel olarak sık görülen yakın bölgelerdeki çatışmalara hazırlıklı olun.

 

5-Bir takım arkadaşı güçlü bir hava skorcusu kullanırken, saklanmada potansiyel olarak düşmanları bulmak için evler arasında koşmayı düşünün.

 

6-Harita üzerinde az miktarda koruma sağlanmış durumdayken, hava skorları gerçek hasar verebilir ve bir Nuketown maçı için birisini donatmaya değer olabilir.

 

7-Harekete geçme avındaysanız, çıkmaz sokakların her ikisi de - pembe ev ve barikat - savaş için sıcak noktalar olma eğilimindedir.

 

8-Her iki evin de ikinci kat pencerelerinden dışarı bakan keskin nişancılara dikkat edin; Bu çok yaygın bir taktik yüksek zemin almaktır.

 

9-Eğer bir keskin nişancıysanız, bu haritada yan taraflarda birkaç tane olmak üzere birkaç büyük görüş hattı vardır.

 

10-Bu yüksek hızlı tempolu aksiyonun eğlencesine çevik, yakın mesafeli bir yük ile katılmayı düşünün.

 

 

Call of Duty Mobile: Meltdown

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  CS2’ye BEKLENEN ÖZELLİK GELDİ: SİLAH NASIL SOL ELE ALINIR   Counter Strike 2’ ye gelen 25.04.2024 tarihli son güncelleme ile oyuncular artık silahı sol ele alabiliyorlar. CS2 yeni güncellemesi, oyunun çoğu aşamasında çeşitli yenilikler içeriyor. Düşen Silahlar panelinin eklenmesiyle.. Devamını Oku