Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Borderlands 3 incelemelerinden aldığı puanların hakkını veriyor

Borderlands 3

Borderlands 3 İnceleme

Author : Oyunfor.com
2019-10-16

Borderlands 3 

 

Borderlands 3 incelemelerinden almış olduğu tüm puanların hakkını veriyor. Eklenenen modları, geliştirilen özellikleri, oyun içi grafiklerin başarıları ve son gelen güncellemeyle Borderlands 3'ü oynarken heyecanı doruklarda yaşayacaksınız.

Co-op oyunları denildiğinde akla ilk gelen ve yılların vazgeçilmezi olan Borderlands; serinin 3. oyunu ile adeta kartları yeniden dağıtıyor.

Kendine özel cell-shaded çizim tarzıyla hazırlanan ve bir çizgi roman tadında geçen Borderlands 3 kıyamet sonrası oyunlara nazaran daha çılgın ve esprili bir havaya sahip! Oynarken kahkanız eksik olmayacak.

 

Mad Max filmi hayranlarının Borderlands'ı her daim sevdiğini biliyoruz. Oyunun havası ve haritası da genel olarak Borderlands 3’te de Mad Max’i andırıyor. Bu nedenle zaman zaman, kendinizi oyunda değil, Mad Max filminin içinde hissedebilirsiniz.

 

Borderlands’ın diğer serilerinde olduğu gibi bu açık dünyada sayısız macera ve görev ile karşı karşıyasınız. Single ya da isterseniz arkadaşlarınızla multi player modunda aksiyonlara dahil olabilir ve co-op mücadeleyi doyasıya yaşayabilirsiniz.

 

Borderlands 3 Karakterleri

 

Borderlands 3’te yer alan karakterler

 

Oyunda 4 farklı yönetebileceğiniz Vault Hunter bulunmakta..

Kendine has güçlere sahip olan bu karakterler Amara, FL4K, Moze ve Zane.

 

Gizli Ajan: Zone

Zone önceki oyunlarda karşılaştığımız Baron Flynt ve Captain Flynt isimli haydutların kardeşidir.

Yetenekleri

Digi-Clone : Kendi klonunu yaratır ve istediği zaman onunla yer değiştirebilir.

Barrier : Önüne koruma kalkanı oluşturur.

SNTNL : Dron çağırır ve havadan hedefleri vurur.

 

Siren: Amara

Amara karakteri hasar odaklıdır. Yakın dövüş için kullanabileceğiniz nadide karakter olarak adlandırılır.

Yetenekleri

Phaseslam : Tıpkı Hulk gibi kısa süreli havaya sıçrayıp yumruğunu sıktıktan sonra aniden yere vurarak çevredeki düşmanlara hasar verir.

Phasecast : Kendine ait Astral bir yansıma oluşturup bu yansımayı da çevresindeki düşmana göndererek hasar verir.

Phasegrasp : Karşısından gelen bir çok düşmana devasa yumruklar gönderir. Bu da düşmanlarını sabitleyen özelliktir.

 

Topçu: Moze

Adından da anlaşılacağı üzere kendisi bu grubun silah uzmanıdır. Vladofun ordusunda görev alsada kendisi bir vault hunter olmayı tercih etmiştir. En önemli özelliği robot çağırıp, onu kendisine bir zırh olarak kullanmasıdır. Raylı top, el bombası fırlatıcı ve roketatar silahlarını da onun özellikleri için seçebilirsiniz.

 

Hayvan Evcilleştiricisi: FL4K

Son derece ürkütücü olmasına rağmen evcilleştirdiği hayvanlar ile bir çok saldırıyı üstlenebilen ve son derece gözü kara olan bu karakterimiz için ‘en çok sevilen karakter’ diyebiliriz.

Evcilleştirebildiği hayvanların bazıları kaplan gibi saldırabiliyorken, bazıları ise havadan saldırabilmektedir.

Borderlands 3’ün konusu tıpkı diğer serilerinde olduğu gibi Pandora gezegeninde geçmektedir. Her ne kadar Pandora’da geçiyor olsa da farklı gezegenleride keşfedebileceğinizi unutmayın.

 

Farklı ateş etme seçenekleri!

Silahlarda ise bir kaç değişiklik mevcut bunlardan en önemlisi ise farklı ateş etme modudur! Dilerseniz yarı otomatik dilerseniz tam otomatik atış gerçekleştirebilirsiniz. Tediore, Atlas ve Children of The Vault (CoV) adlı yeni silah serileri oyuna eklenenler arasındadır.

 

Düşmanlar!

Borderlands 2’nin devamı niteliğinde olan Borderlands 3’te ana düşmanlar Calypso İkizleri, Children of The Vault (Kasanın Çocukları) olarak karşımıza çıkar.

 

Geliştirilen özellikler

  • İlk olarak artık cephane alımı yaparken tek tek mermi tipine göre alım yapmanıza gerek kalmadı. Bir tuş ile tüm eksikler tamamlanıyor.

  • Açılan sandıklarda artık belirlenen tuşa basıp envantere almanıza gerek kalmadan. Sandığı açtığımız an envanterimize ekleniyor.

  • Co-op modu arkadaşlarınız ile oynadığınız zaman herkesin kendi seviyesine göre ayrı ayrı ödül almasını sağlıyor. Bu yönden de diğer co-op türlerine göre oldukça önemli bir özelliktir.

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  Ghost of Tsushima Sistem Gereksinimleri Belli Oldu! Sucker Punch Productions ve Nixxes Software tarafından geliştirilen Ghost of Tsushima'nın 16 Mayıs 2024 tarihinde PC'de oynanabilir olacağı duyurusu yapılmıştı. Steam ve Epic Games Store üzerinden ulaşılabilir olacak olan Ghost of T.. Devamını Oku