Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
BluTV Kupon Kodu Nasıl Kullanılır?

BluTV kupon kodu

1,3,6 ve 12 aylık BluTv kupon kodu üyelik paketleri oyunfor'da

Author : Oyunfor.com
2019-10-03

BluTV

 


BluTV Nedir?

BluTV birçok film ve diziyi izleyebileceğiniz bir platformdur.

 

BluTV Nasıl Üye Olurum?

BluTV sitesine girdiğiniz an hemen üye ol kısmından bilgilerinizi doldurarak üye olabilir ve eğlencenin keyfini sizde yaşabilirsiniz. Üyeliğinizi aktif ettikten sonra Oyunfor.com üzerinden BluTV üyelik satın alabilirsiniz.

 


BluTV Kupon Kodu Nedir?

BluTV Kupon Kodu, BluTV üzerinden aktif edebildiğiniz üyelik için gerekli olan koddur.Oyunfor.com üzerinden BluTV 1 Aylık, 3 Aylık ya da 6 Aylık Kupon kodu satın alabilir ve üyeliğinizi aktif edebilirsiniz.

 

 

BluTV Kupon Kodu Nasıl Aktif Edilir?

 


“www.blutv.com.tr” adresinden üyeliğiniz ile giriş yapınız.

 


-“Ödeme Bilgilerim” bölümüne tıklayınız. “Kupon Kodu Kullan” bölümündeki kutucuğa oyunfor.com adresinden satın aldığınız kodu yazınız. İşleminiz tamamlanmış olacaktır.

 


Üyeliğiniz, Oyunfor.com üzerinden satın almış olduğunuz BluTV kupon kodunu aktif ettiğinizde başlamaktadır. Süresi dolmuş olan üyelikler için de Oyunfor.com üzerinden BluTV Kupon Kodunu satın alabilir ve eğlence, macera ve aksiyona kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

 


BluTV'de Neler İzleyebilirim?

Behzat Ç, 7YÜZ, Masum, S1F1R B1R, The Handmaid’s Tale, Victoria, Sahipli ve daha bir çok dizi ve film sizi bekliyor.

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  CS2’ye BEKLENEN ÖZELLİK GELDİ: SİLAH NASIL SOL ELE ALINIR   Counter Strike 2’ ye gelen 25.04.2024 tarihli son güncelleme ile oyuncular artık silahı sol ele alabiliyorlar. CS2 yeni güncellemesi, oyunun çoğu aşamasında çeşitli yenilikler içeriyor. Düşen Silahlar panelinin eklenmesiyle.. Devamını Oku