Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Black Myth: Wukong ne zaman çıkacak?

Black Myth Wukong

aksiyon rol yapma oyunu Black Myth Wukong çıkış tarihi

Author : Oyunfor.com
2021-04-13

Black Myth Wukong

 

Merakla beklenen oyun Black Myth: Wukong ne zaman çıkacak?

 

Black Myth: Wukong, nefes kesici animasyon sahnelerin yer aldığı fragmanının yayınlanmasından itibaren herkesin heyecanla beklediği oyun haline geldi. 16. yy'da yayımlanmış olan Batıya Yolculuk Mitolojisi kitabından esinlenen bir aksiyon rol yapma oyunu olan Black Myth: Wukong ne zaman çıkacağı ise oyuncu topluluğu için merak konusu. Firma tarafından kesin çıkış tarihi henüz açıklanmayan oyun, 2023 yılı içerisinde yayınlanması beklenen oyunlar arasında!

 

Maymun Kral’ın Dövüş Sanatlarını içeren 72 farklı yeteneğinin yer aldığı oyun içerisinde, isterseniz güçlerinizi farklı türdeki yaratıklara dönüşerekte kullanabilirsiniz. Aynı zamanda Black Myth: Wukong içerisinde gerçekçi olarak ilerleyen Bosslar görüyoruz. Bu haber God of War tarzı bakış açısını seven oyuncular için oldukça sevindirici!

 

Çin’in Büyük Prodüksiyonlu İlk Oyunu

 

Tencent’ten ayrılan 10 kişi ile 2014 yılında kurulan Game Science firması tarafından geliştirilen Black Myth: Wukong, Unreal Engine 4 grafik motoru ile 2017 yılında yapımına başlandı. Çin’in ilk AAA kalite oyunu olma özelliği taşıyan Black Wyth: Wukong, oyuncusu için hazır olduğu anda PlayStation, Xbox ve PC platformunda çıkış yapacak. 

 

Hikayesi ile çarpıcı aksiyon RPG deneyimi sunan oyun, 13 dakikalık oynanış videosunda içerdiği Asya teması, Boss'ların yer alması ve yetenek kullanımı açısından Sekiro ile benzer bir yapıda olduğunu gösterdi. Çin yılı için özel olarak çıkardığı fragmanı da oldukça etkileyici! Onun özellikle Çin yılı için hazırlandığını hatırlatarak bazı sahnelerin oyun içerisinde yer almayacaktır.

 

black myth wukong

 

 

Black Myth: Wukong Sistem Gereksinimleri Nelerdir?

 

Black Myth: Wukong Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 SP 1/ 8.1/ 10- 64 Bit
  • İşlemci: Intel Core i3-560 3.3 Ghz/ AMD Phenom II X4 805  
  • Bellek: 8 GB
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 460 4 GB ya da NVIDIA GeForce GTX 1650
  • Depolama: 60 GB

 

Black Myth: Wukong Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 10- 64 Bit
  • İşlemci: Intel Core i7-6700 4-Core 3.4 Ghz/ AMD Ryzen R5 1600
  • Bellek: 16 GB
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 5600 6 GB ya da NVIDIA GeForce GTX 1070
  • Depolama: 60 GB

 

Black Myth Wukong Son Çıkan Oynanış Videosu

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
PlayStation Store Mayıs Tasarrufları Başladı! Mayıs ayına girmemize günler kala Playstation Store, oyuncu dünyasına seslendiği "Oyun dolu bir Mayıs olsun!" notuyla mayıs tasarrufları kapsamındaki %75'e varan indirimlerini başlattı. Mayıs Tasarrufları'nın son günü 9 Mayıs 2024 olarak duy.. Devamını Oku