Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Bir Dönemin En Gözde Oyunlarından Mafia Kısa Bir Süreliğine Steam’de Ücretsiz

Mafia 5 eylül akşamı saat 20:00’a kadar ücretsiz.

Steamde ücretsiz mafia

Author : Oyunfor.com
2022-09-03

mafia - 1

 

Mafia 5 eylül akşamı saat 20:00’a kadar ücretsiz.

 

Sene 1930. Taksi şoförü Tommy Angelo, mafyayla hesapta olmadan yaşadığı bir olay nedeniyle istemeden de olsa organize suç dünyasına dahil olur. Salieri ailesine katılmaktan başlarda rahatsızlık duysa da, zaman geçtikçe avantajlar görmezden gelinemeyecek kadar ciddileşir. Rütbesini yükselttikçe kazandığı para da artar, ama işler daha da pis bir hal alır. Gün gelecek, Tommy belki de Salierilerin saygısını kazanacak, ama bir Mafya Üyesi olmak, seçtiği yeni hayatında kendisiyle hiç olmadığı kadar çelişmesine neden olacak.

 

1930'lardaki olaylardan esinlenen 20'den fazla heyecan verici görevi mevcut. Salieri ailesinde ayakçıdan Mafya Üyesi'ne kadar rütbenizi yükseltmeniz ve bunun için  mafya suikastı, araba takipleri, korsan satış, silahlı çatışma, banka soygunu ve çok daha fazla görevi yerine getirmeniz gerekiyor. 

 

mafia - 2

 

Oyun bugün için yaşlı kategorisinde sayılsa da bir klasik olarak oyuncuların kütüphanesinde bulunması gerekiyor. Özellikle de şuan için ücretsiz olduğu düşünülünce kesinlikle kaçırılmayacak bir fırsat.

 

mafia - 3

 

Oyun tarihinin en iyi yapımlarından bir tanesi. İlk oyunun 2k versiyenu ücretsiz olsa da, Mafia II (2011) ve Mafia III (2020) için Steam’de kayda değer indirimler yapılmış. 


Buradan oyunu inceleyebilir ve kütüphanenize ekleyebilirsiniz: https://store.steampowered.com/app/40990/Mafia/

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  CS2’ye BEKLENEN ÖZELLİK GELDİ: SİLAH NASIL SOL ELE ALINIR   Counter Strike 2’ ye gelen 25.04.2024 tarihli son güncelleme ile oyuncular artık silahı sol ele alabiliyorlar. CS2 yeni güncellemesi, oyunun çoğu aşamasında çeşitli yenilikler içeriyor. Düşen Silahlar panelinin eklenmesiyle.. Devamını Oku