Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Battlefield 5'in yeni güncellemesi geldi!

Battlefield 5'in yeni güncellemesi geldi!

Battlefield 5 Into the Jungle

Author : Oyunfor.com
2020-01-29

Battlefield V Bölüm 6 : Into the Jungle

 

Battlefield 5 Bölüm 6 : Into the Jungle

 

Amerikan kuvvetleri ve Japon İmparatorluğu Ordusu arasındaki mücadeleye hazır mısınız?

Pasifik Cephesinin değişik ve farklı havasını tecrübe edebileceğiniz Bölüm 6 : Into the Jungle şubat 6 tarihinde yayınlanacak. Hazırlanın! Gerçekçi savaş deneyimini iliklerinize kadar hissedin.

 

Yeni Yakın Muharebe Haritası : Solomon Islands

 

Solomon Islands'da nehrin kıvrımında, karanlık mangrovlarda veya gizli sığınıklarda nelerle karşı karşıya kalabileceğinizi bilmediğiniz ormanlarda yakın menzilli olarak savaşacaksınız. Japon hatlarında savunma yaparken ya da Amerikan taarruzu başlatırken içinde bulunduğunuz konum, arazi hem en iyi dostunuz hem de en kötü düşmanınız olabilir.

 

Bataklık ve nehirler, askerleriniziz ve tank gibi büyük silahlarınızın önünü kesiyor, kıvrak zekasını kullanabilen askerler dar geçitlerden geçebilir. Dar patikadan akın edecek, korumalı büyük kalelerin içinde savaşacak, sık ormanlarda ilerlemek zorundasınız.

 

Breakthrough modunun bu haritada ne kadar kıymetli olduğunu görebileceksiniz. Solomon Islands'ı yakın menzilli çatışmaların yanı sıra kullanabileceğiniz kara veya deniz taşıtları ile de çatışmalar için tasarlanmış bir ada.

 

Yeni Silah ve Ekipmanlar

 

Bölüm 6 : Into the Jungle'daki çatışmalarımızda üç tane yeni silah ve iki tane yeni cihazı açarak kendi cephaneliğinize ekleyebilirsiniz. Gerekli Rütbelere geldiğinizde bu bölüm ödülü olan araçlar sizin olacaktır.

 

Support sınıfı için kısa ve orta menzilli Type 11 LMG ve Model 37 pomplaı tüfeği geliyor. Assault oyuncuları ise çevik ve tam otomatil tüfek olan m2 Carbine'ı alabiliyorlar.

 

Cihaz konusunda Taarruzcuların taşıtları yok eden M1A1 Bazooka silahı da mevcut. M1A1 uzun menzilde ne kadar kullanışlı olsada yakın menzilde tavsiye etmem. Son olarak Yıkıcı Lunge Mine aracı oyuna geliyor.

 

Yeni Elit Askerler

 

Bölüm 6: Into the Jungle ile birlikte kendine has görünümler, karekterler, seslendirmeler ve yakın muharebe silahları içeren üç yeni elit asker geliyor.

 

Battlefield 5 Misaki Yamashiro

 

Misaki Yamashiro

Hedefe odaklanan ve boyun eğmeyen Misaki, çok yetenekli bir taarruz uzmanıdır. Genç yaşına rağmen ormanda ve tropik bölgelerde yapılan çatışmalarda tecrübelidir. Misaki yakın muharebelerde kendine has yakın muharebe silahı Commando Machete ile son derece tehlikelidir. Bu Elit Asker özel bir yolla açılabilecek. Misaki’yi Armory’den almak yerine, Bölüm Rütbesi kazanıp Bölüm Ödülü olarak açabileceksiniz. Bölüm 6 sona ermeden bölüm rütbesi 40'a ulaşarak bu korkusuz savaşçıyı cephende konuşlandır.

 

Battlefield 5 Steve Fisher

 

Steve Fisher

Steve havadaki düşman avcı uçaklarını kovalamıyorken muhtemelen en sevdiği film yıldızlarından alıntı yapıyordur... Korkusuz ve bir o kadar da kaygısız olan bu pilot, çatışmada hayati tehlikesi yokmuş gibi davranır. Steve’in kendisini avantajsız durumlarda bulma gibi bir huyu vardır ve bu durumlarda genellikle yakın muharebe silahı Knuckle Duster’ı kullanır.

 
Battlefield 5 Akira Sakamoto
 

Akira Sakamoto

Genç ve heyecanlı. Akira’nın temel özellikleri bunlar olsa da kendisi her zaman elinden gelenin en iyisini yapmak ister ve emirleri harfiyen yerine getirir. Ekibi ona ihtiyaç duyduğunda doğru zamanda doğru yerde olmasıyla tanınır. Başarılı bir Zero pilotu olan Akira sıra dışı reflekslere ve pratik zekaya sahiptir; çakılan bir uçaktan söktüğü kontrol kolunu ölümcül bir yakın muharebe silahına dönüştürmüşlüğü vardır.

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  Nisan Ayının En Çok Dikkat Çeken PC Oyunları   Çoğunlukla büyük firmaların, büyük oyunlarının ilgi çektiği oyun dünyasında aslında her ay, birbirinden iyi ‘nispeten küçük’ oyunlar da piyasaya sürülüyor. Oyunfor'da bu geniş dünyada yolunuzu bulmaya yardım etmek için Nisan ayının önem.. Devamını Oku