Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
Assassin's Creed, Valhalla ile devam ediyor

Assassin's Creed Valhalla

Assassin's Creed Valhalla ilk oynanış fragmanı

Author : Oyunfor.com
2020-05-09

Assassin's Creed Valhalla

 

Assassin's Creed Efsanesi Valhalla ile devam ediyor

 

Assassin's Creed: Valhalla, duyurulduğu andan itibaren gündemden düşmüyor. Hem oyuncuların hem de oyun dünyasının bir anda dikkatlerini üzerine toplayan Valhalla, prömiyeri’nin ardından tüm dünyada büyük bir yankı uyandırdı. Bunun yanında tüm oyuncular için de büyük bir merak konusu haline gelen oyun ile ilgili her gün yeni bir bilgi gündeme geliyor. Assassin’s Creed Valhalla ilk oynanış fragmanı yayınlandı!

 

Bu yaz çıkacak Valhalla, Playstation, Xbox, PC ve Stadia platformlarında yerini alacak. Geçtiğimiz günlerde gameplay görüntülerini paylaşan Ubisoft için hala en büyük eleştiri noktası oyunun Türkçe olmaması. Tanıtım fragmanı ve sinematik görüntülerini Ubisoft Türkiye ekibi Türkçe olarak yayınlansa da oyunun Türkçe çıkmayacak olması sevenlerini üzüyor.

 

Assassin's Creed Valhalla

 

Valhalla, beklentinin de üzerinde grafiklerle geliyor!

 

Reddit haberine göre Ubisoft çalışanının oyunla ilgili sorulara verdiği cevaplardan Valhalla'nın oyuncuların beklentilerinin de üzerinde grafiklerle geleceğini müjdeliyor. Assassins Creed serisinin diğer oyunlarında olduğu gibi aynı grafik motorunun kullanıldığını, savaş animasyonlarında  Assassin's Creed Odysses ile örtüştüğü taraflarından bahsedilen cevaplarda, grafik detaylarının yoğunluklarına ağırlık verdiklerini belirtiyor.

 

Yayınlanan oynanış fragmanının ardından, hava durumu gibi belirgin detayların daha fazla üzerinde durulduğunu söyleyebiliriz. Ubisoft Assassin’s Creed Valhalla ile ortaçağ tarihinin derinliklerine inerek; Vikingler’in kültürleri, İskandinav Mitolojisi, yaşayış biçimleri ve MS. 9 yüzyılda bitmek bilmeyen savaşların arasında kaynakların azalmasının etkisiyle Viking akıncısı Eivor olarak Kuzey denizinde yelken açmasıyla başlayan hikayesinde, stratejinizi belirlemek için verilen her karar ve adımın önemi büyük.

 

Derin hikaye kurgusu

 

9. yüzyıl İngilteresi’nde Viking döneminin güçlü akıncılarından biri olan Eivor ile Ortaçağ’ı konu alan Assassin’s Creed Valhalla’da toprakları yağmalayacak, derin hikaye kurgusunun içerisinde, edinilen kaynakları klanı büyütmek için kullanacaksınız.

 

Assassin’s Creed Valhalla bizlere büyülü Viking dünyasının kapılarını açıyor. Bir çok detaylarla karşılaşacağımız oyunda acımasız, bilmediğimiz ülkelerde fetihler ve zaferler için savaşıp, İngiltere'ye kafa tutan akıncılardan biri oluyoruz.

 

 

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
Valorant Yeni Ajan Clove     Valorant, ajan havuzunu genişletmeye ve farklı yeteneklere sahip karakterlerle oyunu çeşitlendirmeye devam ediyor. Son ajanımız ise İskoçya'dan gelen ve benzersiz yeteneklere sahip olan Clove.   Clove, ölümden bile güçlü olan yetenekleriyle Valorant'a y.. Devamını Oku