Türkiye'nin En Popüler, Oyun Epin Satış, Dijital Kod Alışveriş Sitesi
Tüm Oyunlar
2023 Mart Ayında En Çok Oynanan Oyun Yine Valorant Oldu

2023 Mart Ayında Valorant Yine En Çok Oynanan Oyun Oldu | Oyunfor

Author : Oyunfor.com
2023-04-11

 

 

blog-indirim-valorant-vp

 

2023 Mart Ayında Valorant Yine En Çok Oynanan Oyun Oldu 

 

Oyunfor.com tarafından yayınlanan verilere göre, 2023 Mart ayında oyun alışverişlerinde düşüş yaşandı. Özellikle Ocak ayına göre %15'lik büyük bir düşüş görüldü. Şubat ayına göre ise %5'lik bir azalma kaydedildi. Ancak, 2022 yılı Mart ayına göre ise %5'lik bir artış yaşandı, yani geçen yılın aynı dönemine göre oyun alışverişleri artmış oldu. Bu veriler, oyuncuların 2023 Mart ayında oyun alışverişlerine daha az ilgi gösterdiğini ve alışverişlerde bir düşüş yaşandığını göstermektedir.

 

Oyun kategorilerine göre incelendiğinde, PC ve konsol oyun alışverişlerinde artış yaşandığı görüldü. Özellikle PC kategorisinde en çok artış kaydedildi. Mobil oyunlar ise uzun bir süre sonra ilk defa en çok oynanan oyunlar listesinde yer almadı ve mobil oyun kategorisindeki satışlar azalma trendinde olduğu görüldü. Bu, mobil oyunların popülaritesinde bir düşüş olduğunu ve oyuncuların diğer platformlara yönelmeye başladığını göstermektedir.

 

En çok oynanan oyunlar arasında Valorant yine birinci sırada yer alırken, Call of Duty: Warzone 2.0 ise en hızlı yükseliş gösteren oyun olarak ikinci sıraya yerleşti. League of Legends ise uzun bir süre sonra tekrar yükselişe geçti ve listede yer aldı. Dikkat çekici bir gelişme ise son iki yıldır en çok oynanan oyunlar listesinde mobil oyun kategorisinden oyunların yer almaması oldu, bu da mobil oyunların popülaritesindeki azalmanın bir işareti olarak görüldü.

 

Sonuç olarak, 2023 Mart ayında oyunfor.com'un verilerine göre oyun alışverişlerinde genel bir düşüş yaşanmış, PC ve konsol oyunları popülaritesini korurken, mobil oyun kategorisinde ise azalma yaşanmıştır. En çok oynanan oyunlar arasında ise Valorant ve Call of Duty: Warzone 2.0 ön plana çıkmıştır.

 

 

valorant-points-satin-al

 

 

 

 

 

  • Yorumlar (0)
Mükemmel
(0 )
%0
Çok İyi
(0)
%0
İyi
(0 )
%0
Fena Değil
(0 )
%0
Çok Kötü
(0 )
%0
Ortalama Puan
0
0
0
İlk Yorum Yapan Siz Olun!
Hediye Kartları
    Google Play ve App Store’da banka kartı ya da kredi kartı kullanmadan oyun veya uygulama içi ögeler satın alma işlemi nasıl yapılır bu yazımızda anlattık.         Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?     Android ve IOS platformlarında geçerli olan dijital hediye kodları.. Devamını Oku
Oyun Dünyası
  Ghost of Tsushima Sistem Gereksinimleri Belli Oldu! Sucker Punch Productions ve Nixxes Software tarafından geliştirilen Ghost of Tsushima'nın 16 Mayıs 2024 tarihinde PC'de oynanabilir olacağı duyurusu yapılmıştı. Steam ve Epic Games Store üzerinden ulaşılabilir olacak olan Ghost of T.. Devamını Oku