main çar 66lvl gardiyan 65lvl dk bağlı
UYANIŞ SİLAHI X OLMASI İÇİN 152/330 AGRİSDE MEVCUTTA BASILI OLARAK 485 VE 420FS LER VAR. FAZLASI DA MEVCUT FS SIKINTISI YAŞAMAZSINIZ
EDANA ZIRHLAR 2PEN 2TET 460DP Yİ GEÇTİĞİM İÇİN ŞUANLIK ZIRH BASMIYORUM SİLAHI X YAPMAYA ODAKLANDIM.
tüccar teleskop krogdalo yuvası ve t11 at mevcut. ayrıyetten t10 dine ve t9arduant var.
peri pet pot ıvır zıvır fulldür depolar doludur. eşya düşürme, ruh cesaret parfümleri vs. çoook uzun süre yetecek kadar mevcut. depoları işlmeden satsanız 150t çıkar.
yeni gelen yıldız mezarı kristalleri hariç tüm kristaller fulldür. han edana kristali(yedekleriyle beraber mevcut), 6adet han şafak kristali yapıldı ve eserlerin tamamı güçlendirildi. yıldız mezarı tenebreum ve zephyros için ayrı ayrı setuplar kurulu.
VELLE GÖZ ALICI YIKIM BASILDI. HARİKA İÇİN DENEMELER MEVCUT OLARAK DEVAM EDİYOR.
PREONNE TAKILARI MEVCUTTUR HER LİFE DALINDA MİNİMUM 2K MASTERY RAHATLIKLA YAPILABİLİR. AVCILIK BALIKÇILIK TOPLAYICILIK KİMYA ESERLERİ MEVCUT VE HER BİRİNDE RENKLİ IŞIK TAŞI VARDIR. BALIKÇILIK VE KİMYA/AŞÇILIK CRİO ÇANTASI MEVCUT.
NOUVERİKANT DOSA VARDIR.NERDEYSE HER ÇARDA KOSTÜM VARDIR
ŞUANDA AKLIMA GELENLER BU KADAR SORMAK İSTEDİKLERİNİZİ MESAJ ATABİLİRSİNİZ